Horecazaak

Aan het strand Mexicaans restaurant met groot terras

Omschrijving

Nú is de tijd om een zaak aan het strand over te nemen! Aan de mooie boulevard van Noordwijk aan Zee is dit goedlopende Mexicaanse grillrestaurant gevestigd. TiHM Horecamakelaardij is op zoek naar een nieuwe ondernemer om deze instapklare zaak over te nemen. Het restaurant serveert dagverse gerechten, veelal bereid op de nieuwe lavagrill, afkomstig uit de Mexicaanse keuken. De zaak draait een uitstekende omzet en veel gasten – zowel lokaal als toeristen – weten de weg naar dit restaurant te vinden!

De boulevard is vooral 's zomers heel druk met veel badgasten, maar ook buiten het seizoen trekt de locatie nog steeds bezoekers, zowel toeristen als bezoekers uit Noordwijk en omringende gemeenten.

Huidige eigenaren hebben de zaak in 2019 overgenomen en hebben inmiddels al een goede naam opgebouwd. Zij hebben echter nog een tweede zaak in Noordwijk met een andere formule en het is gebleken dat de twee zaken toch minder goed te combineren zijn. Overname bestaat uit goodwill, inventaris (waarvan diverse onderdelen recentelijk vernieuwd) en handelsnaam met concept. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen concept hier te beginnen.

Winter- en zomertijden van het restaurant variëren: ’s winters is de zaak geopend van woensdag t/m zondag van 16:00 – 23:00 uur, tijdens het zomerseizoen gaat men dagelijks open van 12:00 – 23:00 uur.

De indeling van de zaak is als volgt: entree via de boulevard en dan via het terras naar de ingang van het restaurant. Via een kleine entreehal betreedt men het restaurant. Binnen is plaats voor ca. 30 gasten. Er is een centrale open keuken waar de verrichtingen van de kok gevolgd kunnen worden. Op dezelfde locatie is ook de bar. Achterin de zaak zijn de dubbele toiletten. Een klein gedeelte van de keuken is afgesloten als spoelkeuken. Via de spoelkeuken is middels een vaste trap het souterrain bereikbaar. Het ruime souterrain biedt ruimte voor kantoor, koelingen en berging. Via ditzelfde souterrain is ook de afgesloten parkeergarage bereikbaar. Eén parkeerplaats is bij de huurprijs inbegrepen. Het terras voor de deur ligt direct aan de boulevard en biedt ruimte aan ca. 60 gasten. Een gedeelte van het terras kan overdekt worden en is voorzien van heaters.

Het restaurant biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel dag- als avondexploitatie. Naast het huidige concept, zijn ook andere formules mogelijk, zoals bijvoorbeeld een bistro of petit-restaurant.

Omzetindicatie

Over de telefoon wordt geen vertrouwelijke informatie gegeven, zoals financiële gegevens. Bij serieuze interesse kunnen deze uiteraard wel ingezien worden.

Verplichtingen

Er zijn geen personeels- of andere verplichtingen die overgenomen moeten worden door een koper.

Woning

Er is geen woning aanwezig.

Parkeren

Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren in de directe nabijheid. Zo kan er voor de deur geparkeerd worden (betaald tot 23.00 uur) en bevinden zich aan het begin en het einde van de boulevard grotere parkeerterreinen.

Bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Reden verkoop

Dubbele zaken

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Noordwijk

De zaak is gevestigd op een uitstekende locatie aan de gezellige boulevard van Noordwijk, direct naast het bekende Hotel van Oranje. De mooie kustplaats Noordwijk ligt in het beroemde bloembollengebied. Noordwijk heeft zelf zo'n 43.000 vaste inwoners, maar heeft ook een regiofunctie. Veel toeristen weten het hele jaar door de weg te vinden naar deze plaats, die zelfs officieel uitgeroepen is tot kuuroord, wat nog meer bezoekers naar de kustplaats trekt. Ook is Noordwijk een favoriete plek om te vergaderen met de ligging aan het strand, de luxe hotels en de korte afstand naar Amsterdam Schiphol. Veel mogelijkheden dus voor een succesvolle exploitatie!

Vraagprijs

Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder).

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak met prima omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening. Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij- Rotterdam & Den Haag

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
25 jan. 2024
Lokatie
Noordwijk
Type
Restaurant
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
120 m²
Zitplaatsen
30

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
60

Prijs

Overnameprijs:
€ 90.000
Huurprijs vastgoed:
€ 3.030

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

Restaurant + terras Argentijns 170 m2 A-1 locatie hartje centrum van Den Haag

Restaurant van 170 m² met terras in Den Haag
6 mrt. 2023
Randstad Horeca Makelaardij
€ 169.500
€ 3.353

SUCCESVOL RESTAURANT IN LEISURE CENTRUM SCHIEDAM AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Restaurant van 500 m² met terras en woning in Schiedam
23 aug. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 385.000
€ 7.700
Bekijk alle horeca te koop in Noordwijk