Horecazaak

Restaurant in Hotel centrum Rotterdam - tihm horecamakelaardij

Omschrijving

Restaurant te huur gevestigd op de begane grond van een hotel. Het restaurant is gelegen op slechts 250 meter van centraal station Rotterdam en slechts 100 meter van het Groothandelsgebouw waar meer dan 400 kantoren gehuisvest zijn. De overname van de inventaris/goodwill is in goed overleg, de focus voor verhuurder ligt voornamelijk op een goede ondernemer met een goed concept!

Zie voor meer informatie:https://tihm.nl/aanbod/restaurant-ter-overname-in-hotel-rotterdam-centrum/

Wie deze zaak heeft bezocht zal het knalrode restaurant niet snel vergeten. Verhuurder en tevens hotel eigenaar staat open voor veranderingen, maar alles wel in goed overleg. Nieuwe ondernemers zullen daarom op voorhand worden gevraagd aan te geven wat ze eventueel zouden willen veranderen aan het restaurant en wat voor concept ze zouden willen gaan voeren.

Het restaurant heeft een totale afmeting van ca 17 bij 7 meter. De rechthoekige ruimte is in 4 delen opgesplitst. Aan de voorzijde ligt over de gehele lengte de verkoopruimte van totaal ± 77 m². Aan de achterzijde is de ruimte in drie delen verdeeld. Rechts de bar van ± 17 m², in het midden de keuken van ± 16 m² en links de toiletgroep van 9 m². Tevens is er een opslagkelder die buitenom te bereiken is van 16 m².

Voor de zaak kan aan twee zijden een terras gevoerd worden van maar liefst 139,45 m².

Het hotel heeft naast deze locatie ook een vestiging in Amsterdam. Het hotel kenmerkt zich door de verschillende kunstzinnige ruimtes met bijbehorende hotelkamers. Momenteel beschikt het hotel nog over 36 kamers, maar dit aantal zal in de nabije toekomst worden uitgebreid met nog eens 19 kamers. Het hotel heeft een hoge bezettingsgraad van >90%. Één verplichting voor de nieuwe horecaondernemer is dat in het restaurant ook de ontbijtjes voor de hotelgasten verzorgd zullen gaan worden (uiteraard tegen vergoeding). De hoteleigenaar heeft tevens laten weten open te staan voor het gesprek mocht de horecaondernemer nog leuke aanvullende plannen hebben.


Totaal aantal vierkante meter ± 135 m², waarvan;

Verkoopruimte ± 77 m² ( 2,3m hoog plafond)

Bar ± 17 m²

Keuken ± 16 m²

Toiletruimte ± 9 m²


Kelder ± 16 m² ( 3,5m hoog plafond)

Terras ± 139,45 m²

LET OP: er is geen gas in het pand.

De verhuurder runt momenteel zowel het hotel als het restaurant, maar heeft aangegeven de focus volledig te willen leggen op het hotel. Het restaurant beschikt over een exploitatievergunning categorie 2 met een drank en horecavergunning. De zaak is voorzien van glasvezel internet, een afzuiginstallatie in de keuken en een vetafscheider (gelegen op het terras). Er zijn twee verplichtingen die mee overgaan bij de overdracht. Zo is er een brouwerij overeenkomst met AB InBev en een leasecontract voor de keukenapparatuur bij Hanos. Vraag de betrokken makelaar voor aanvullende informatie.

Is dit de horecazaak die je zoekt, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
6 nov. 2023
Lokatie
Rotterdam
Type
Restaurant
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
135 m²
Keuken
16 m²
Verkoopruimte
94 m²
Magazijn
16 m²
Zitplaatsen
50

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
139m²
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
€ 4.000

Verplichtingen

Brouwerij
Ja
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Ja
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Aan het strand Mexicaans restaurant met groot terras

Restaurant van 120 m² met terras in Noordwijk
25 jan. 2024
TiHM Horecamakelaardij
€ 90.000
€ 3.030

Trendy Aziatisch restaurant met groot terras in Stadshart Zoetermeer

Restaurant van 195 m² met terras in Zoetermeer
10 jan. 2024
TiHM Horecamakelaardij
€ 49.500
€ 4.120

ID 2210 NU De Eetkamer sfeervol en culinair genieten

Restaurant van 109 m² met terras in Den Haag
7 feb. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 2.215

Bekend en zeer goed lopend Thais restaurant in Rotterdam - Tihm Horecamakelaardij

Restaurant van 236 m² met terras in Rotterdam
15 sep. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 3.200
Bekijk alle horeca te koop in Rotterdam