Horecazaak

Succesvol restaurant op mooie locatie met zonnig terras te koop - Tihm Horecamakelaardij

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij biedt te koop aan dit trendy Mediterrane restaurant in het gezellige Zeeheldenkwartier in Den Haag. De zaak heeft nog een tweede vestiging in Delft, die ook ter overname wordt aangeboden. Beide zaken zijn succesvol, winstgevend en beschikken over een uitgebreide klantenkring. Een nieuwe ondernemer kan zó beginnen!

Het restaurant heeft een warm interieur met verschillende zithoekjes. Achter de compacte bar bevindt zich de ruime keuken met apart spoelgedeelte. De zaak is gevestigd in een hoekpand met veel ramen en aan beide zijden een gezellig terras. Het restaurant staat voor duurzaam en gezellig uit eten gaan voor vriendelijke prijzen. De smaken zijn Mediterraan, Oosters, vegetarisch. Kleurrijk en uniek. Aantal zitplaatsen binnen: ca. 32, buiten is er plek voor zo’n 20 gasten. Er zijn twee gescheiden toiletten. Totale vloeroppervlak ca. 80 m2.

Eigenaren zijn trots op hun onderneming en wat ze sinds 2016 opgebouwd hebben. Het liefst zien ze een nieuwe eigenaar die de zaak of beide zaken met evenveel passie en enthousiasme voortzet, maar het restaurant is ook uitermate geschikt voor andere concepten.

De reden van verkoop is dat beide ondernemers verder willen groeien en ieder afzonderlijk nieuwe projecten willen opzetten.

Deze vestiging in Den Haag is geopend sinds 2018 en is gevestigd in het populaire Zeehelden-kwartier, een hippe wijk op een paar loopminuten van de Haagse binnenstad met veel leuke eettentjes en een gezellige sfeer. De zaak heeft een horeca 1 vergunning met alcohol, wat betekent dat de zaak dagelijks geopend mag zijn tussen 07.00 en 23.00 uur. De huidige openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 17.00 - 22.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 - 22.00 uur.

De zaak draait een mooie omzet en deze is nog groeiende. Verdere groeipotentie is aanwezig door bijvoorbeeld ruimere openingstijden, verruiming van het assortiment of door naast het afhalen, ook bezorging toe te voegen aan de mogelijkheden.

Beschikbare vergunningen: exploitatievergunning, alcoholvergunning

Het restaurant heeft uitstekende mogelijkheden voor zowel dag- als avondexploitatie.

Delft

Buiten deze vestiging in Den Haag, is er nog een tweede vestiging van het restaurant in Delft. Dit betreft de eerste vestiging van Hummus, geopend sinds 2016. Gelegen in de binnenstad van Delft op een uitstekende locatie aan de looproute naar het populairste horecaplein van Delft. Zie voor verdere details over deze vestiging de separate advertentie voor Delft.

Woning

Er is geen woning aanwezig.

Parkeren

Op straat, betaald.

Bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is na Amsterdam en Rotterdam met circa 550.000 inwoners de derde grootste gemeente van Nederland. Alhoewel niet de hoofdstad, zetelt in Den Haag de regering en het parlement en is het de residentie van het koninklijk huis. Den Haag is dé stad aan zee met een kustlijn van elf kilometer en twee badplaatsen; Scheveningen en Kijkduin. Den Haag heeft een groot cultureel aanbod en gezellige winkelgebieden en horeca. Het is tevens een internationale stad met de meeste ambassades en vestigingsplaats van veel nationale en internationale organisaties. Door al deze factoren is Den Haag een geliefd toeristenoord.

Zeeheldenkwartier

Het Zeeheldenkwartier waar de zaak gevestigd is, is één van de gezelligste stadswijken van Den Haag en enorm geliefd onder de locals én de toeristen. Het ligt aan de rand van de Haagse binnenstad en is een buurt met veel authentieke winkeltjes, gezellige restaurants, koffietentjes en cafés, mooie pleinen met terrassen en statige panden. De Prins Hendrikstraat is een van de belangrijkste winkelstraten van de wijk. In het levendige Zeeheldenkwartier vindt elke week wel een markt, festival of ander evenement plaats.

Vraagprijs

Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder).

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak (of beide zaken) met uitstekende omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. U kunt de zaak altijd als gast bezoeken (spreekt u hierbij niet het personeel of de eigenaren aan, meestal wordt dit niet op prijs gesteld). Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM HorecamakelaardijKenmerken

Algemeen

Geplaatst op
4 mei 2024
Lokatie
Den Haag
Type
Lunchroom
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
80 m²
Zitplaatsen
32

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
20

Prijs

Overnameprijs:
€ 150.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.690

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
onbekend
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

ID 2219 Kip zonder Kop

Lunchroom van 87 m² met terras in Den Haag
30 jan. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 37.500
€ 1.300

ID 4227 Lunchroom in de Kettingstraat

Lunchroom van 37 m² met terras in Den Haag
3 okt. 2023
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 2.050

ID 3012 Lunchcafé Sista’s

Lunchroom met terras in Nootdorp
25 jan. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 79.500
€ 4.100

Koffiebar / lunchroom / patisserie met lage huur te koop centrum Schiedam aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Lunchroom van 116 m² met terras in Schiedam
21 dec. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 45.000
€ 990

ID 4205 Juicebar in centrum van Den Haag TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD

Lunchroom van 35 m² met terras in Den Haag
8 feb. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 1.800
Bekijk alle horeca te koop in Den Haag