Horecazaak

Afhaal Bezorg Eatin zaak Rotterdam Noord/Hillegersberg - Tihm horecamakelaardij

Omschrijving

Top afhaal bezorg eat-in locatie te huur gevestigd aan de Straatweg op Hillegersberg te Rotterdam. Vanuit deze locatie ligt zowel Hillegersberg als Rotterdam noord in het directe bezorggebied. Tevens mag op deze locatie vrij gesteld van de vergunningsplicht 0.2 worden geëxploiteerd wat inhoudt dat er ook mensen binnen op locatie mogen eten. Er mag alleen geen alcohol geschonken worden. Kortom een locatie met veel mogelijkheden, aangeboden door horecamakelaar Tihm uit Rotterdam.

Zie voor meer informatie:https://tihm.nl/aanbod/afhaal-bezorg-eatin-zaak-te-huur-rdam-hillegersberg/

De ruimte is grotendeels voorzien van vloer-, wand- en plafondafwerking en de nodige installaties. Alles wat niet tot het casco pand behoort zal om niet (gratis) worden overgenomen door de nieuwe huurder en mag naar wens worden aangepast. De verhuurder is op zoek naar een leuke partij met een goed concept voor deze horecalocatie. Voor we kunnen gaan bezichtigen zouden we dus graag horen wat voor concept de geïnteresseerde hier zou gaan voeren.

Het pand is in totaal ± 95 m², heeft een frontbreedte van 3-4 meter, is ca 19 meter diep en heeft een plafondhoogte van 3 meter. Deze locatie is uitermate geschikt voor een goed afhaal bezorg concept waar het ook mogelijk is op locatie te eten. De verkoopruimte van ± 26 m² zou hiervoor ook voldoende ruimte moeten bieden. Direct aangrenzend aan de verkoopruimte is de keuken gevestigd met daarnaast de spoel/voorbereidingskeuken met ruime inloopkoelcel. Aan de achterzijde van het pand is voldoende opslagruimte beschikbaar verdeeld in 2 ruimten. Voor het pand op het trottoir is het mogelijk om een gevelterras te plaatsen. Onder de spoelkeuken is de kelder gelegen van ± 14 m² die met een vaste trap te bereiken is en een plafondhoogte heeft van 2 meter tussen de balklaag.

Totaal aantal vierkante meter ± 95 m³, waarvan;
Verkoopruimte ± 26 m² (plafondhoogte 2,65m systeemplafond en 3m plafond)
Keuken ± 16 m²
voorbereiding/spoelkeuken ± 10 m²
Hal + technische ruimte ± 5 m²
Toilet ± 2 m²

Opslagruimte 1 ± 8 m²
Opslagruimte 2 ± 14 m²

Kelder ± 14 m² (plafondhoogte 2 meter tussen de balken)

Het pand beschikt over een horecabestemming, maar het is op deze locatie niet mogelijk om een exploitatie vergunning en/of een drank- en horecavergunning aan te vragen. Wel kan er vrijgesteld van de vergunningsplicht 0.2 worden geëxploiteerd. Op basis hiervan mag de zaak dagelijks van 7:00 – 23:00 uur geopend zijn, mag er een gevel terras geplaatst worden indien hier ruimte voor is en is er geen restrictie aan het aantal zitplaatsen die binnen geplaatst mogen worden.

In het huidige pand zijn al de nodige installaties aanwezig, wij adviseren de nieuwe huurder alle installaties goed te laten controleren. Deze installaties zijn grotendeels in 2023 vernieuwd, echter kan de verhuurder geen garanties over de staat van deze installaties afgeven.
In de technische ruimte in de hal is de watermeter en hoofdwaterkraan van de bovenburen gesitueerd, indien noodzakelijk dient de ondernemer toegang te verlenen tot de meter en/of kraan.

Bent u op zoek naar een afhaal bezorg locatie gelegen tussen Hillegersberg en Rotterdam Noord, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
3 feb. 2024
Lokatie
Rotterdam
Type
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
95 m²
Keuken
26 m²
Verkoopruimte
26 m²
Magazijn
36 m²
Zitplaatsen
16

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
4

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
€ 2.250

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

ID 2165 Restaurant aan de Bierkade

Lunchroom met terras in Den Haag
18 mei 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 125.000
€ 1.960

ID 1558 Cafetaria/Snackbar in Leidschendam

Cafetaria/snackbar van 124 m² met terras in Leidschendam
2 jun. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 129.000
€ 1.900

ID 2176 Horeca locatie in de Boekhorststraat nabij de Grote Markt

Lunchroom van 120 m² met terras in Den Haag
28 jun. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 175.000

ID 4191 Cafetaria aan de Laan van Wateringseveld

Cafetaria/snackbar van 100 m² met terras in Den Haag
25 okt. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 3.075
Bekijk alle horeca te koop in Rotterdam