Horecazaak

Succesvol Mediterraan soulfood restaurant te koop in centrum Delft aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Omschrijving

Op een goede locatie in Delft, vlakbij de populaire Beestenmarkt, biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit succesvolle hippe Mediterrane restaurant. De zaak is instapklaar, een nieuwe ondernemer kan zó beginnen met het voortzetten van de huidige formule en deze verder uit te breiden. Er is ook nog een tweede vestiging van het restaurant op een goede locatie in Den Haag.

Het concept is samen eten in een warme sfeer met vriendelijk personeel, heerlijke gerechten met verrassende smaken uit het Midden-Oosten, vegetarisch en zoveel mogelijk duurzaam (van alle verse biologische groente, de ecologisch afbreekbare materialen voor meeneemgerechten, eco vriendelijke schoonmaakmiddelen tot zelfs de toiletten die spoelwater recyclen). Ondernemen met een missie: bewust maar heerlijk eten, vriendelijk geprijsd, zonder dierenleed en zo zuinig mogelijk omgaan met de wereld om ons heen. En dat alles als een winstgevend bedrijf met hoge omzet, uitstekende winstcijfers én de mogelijkheid om nog verder te groeien!

Eigenaren zijn trots op hun onderneming en wat ze sinds 2016 opgebouwd hebben. Het liefst zouden ze beide vestigingen overdragen aan één nieuwe ondernemer die hun missie ondersteunt en de zaken met evenveel passie en enthousiasme wil voortzetten. De reden van verkoop is dat beide ondernemers verder willen groeien en ieder afzonderlijk nieuwe projecten willen opzetten.

Delft is de eerste vestiging van Hummus, geopend sinds 2016 en zeer succesvol. Gevestigd in de binnenstad van Delft op een uitstekende locatie aan een looproute naar het populairste horecaplein van Delft, de Beestenmarkt. De zaak heeft inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd, maar ook veel passanten weten de weg naar dit leuke restaurant te vinden, van locals, studenten, expats en toeristen, iedereen komt hier!

De huidige openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 17.00 - 22.00 uur en vrijdag t/m zondag van 12.00 - 22.00 uur.

Indeling: eetgedeelte met ca. 24 zitplaatsen (uitbreidbaar), gezellige centrale bar, tegen de achterzijde de twee gescheiden toiletten en de halfopen keuken met apart spoelgedeelte en bergruimte. De keuken heeft een achteruitgang, uitkomend op een (gedeelde) binnenplaats en aangrenzend parkeerterrein. De zaak heeft een klein gevelterras met 8 zitplaatsen. Het vloeroppervlak bedraagt in totaal ca. 80 m2 met een terras van ca. 4 m2.

De zaak draait een uitstekende omzet en dito winstcijfers. Verdere groeipotentie is aanwezig door bijvoorbeeld het toevoegen van extra zitplaatsen binnen, ruimere openingstijden, verruiming van het assortiment of door naast het afhalen, ook bezorging toe te voegen aan de mogelijkheden.

Delft kent geen exploitatievergunning, wel een Alcoholwetvergunning voor het schenken van alcohol. De zaak beschikt over deze Alcoholwetvergunning. Voor het gevelterras is geen aparte terrasvergunning nodig.

Het restaurant heeft uitstekende mogelijkheden voor zowel dag- als avondexploitatie.

Parkeren

In Delft zijn voor de binnenstad diverse parkeergarages waar geparkeerd kan worden. De meest dichtbij gelegen parkeergarage is parkeergarage Zuidpoort onder het Bastiaansplein.

Bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Delft

Delft is een toeristische trekpleister met zijn schilderachtige centrum, de grachten, kerken en monumentale herenhuizen. Ook is het wereldwijd bekend als de geboortestad van Johannes Vermeer. Jaarlijks trekt Delft vele bezoekers, zowel uit Nederland als van ver daarbuiten. Deze studentenstad biedt een gezellig uitgaansleven met veel kroegen, eetcafés en andere horeca. Delft heeft 106.000 inwoners en een grote campus van de Technische Universiteit Delft met zijn vele (internationale) studenten, onderzoekers en technische bedrijven.

Molslaan

De Molslaan is een winkelstraat in de Delftse binnenstad met diverse winkels, centraal gelegen tussen de Beestenmarkt, het Bastiaansplein en de Brabantse Turfmarkt. In de buurt vele winkels, gezellige cafés en restaurantjes. De Beestenmarkt op een steenworp afstand is het belangrijkste uitgaanscentrum van Delft.

De tweede vestiging van Hummus is geopend sinds 2018. Gevestigd in het Zeeheldenkwartier van Den Haag, een hippe wijk aan de rand van de Haagse binnenstad met veel leuke eettentjes en een gezellige sfeer. Zie voor verdere details over deze vestiging de separate advertentie voor Den Haag.

Vraagprijs

Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder).

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak met uitstekende omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan beide zaken en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij

regiokantoor Haaglanden

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
7 dec. 2023
Lokatie
Delft
Type
Lunchroom
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
80 m²
Zitplaatsen
50

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
8

Prijs

Overnameprijs:
€ 170.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.735

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
onbekend
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

ID 2165 Restaurant aan de Bierkade

Lunchroom met terras in Den Haag
18 mei 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 125.000
€ 1.960

ID 2176 Horeca locatie in de Boekhorststraat nabij de Grote Markt

Lunchroom van 120 m² met terras in Den Haag
28 jun. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 175.000

Horecaruimte Witte de Withstraat Rotterdam - Tihm Horecamakelaardij

Lunchroom van 394 m² met terras in Rotterdam
14 mrt. 2023
TiHM Horecamakelaardij

Lunchroom in Randgemeente Rotterdam - Tihm Horecamakelaardij

Lunchroom van 94 m² met terras in Krimpen aan den IJssel
16 mrt. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 4.200

Dag/avond zaak centrum Ridderkerk - Tihm Horecamakelaardij

Lunchroom van 165 m² met terras in Ridderkerk
25 mei 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 44.500
€ 2.800
Bekijk alle horeca te koop in Delft