Horecazaak

TIHM HORECAMAKELAARDIJ BIEDT TE KOOP AAN KLEURRIJKE ZUID-AMERIKAANSE BISTRO MET ZONNIG TERRAS OP DE MARKT IN DELFT

Omschrijving

In het toeristische hart van de stad Delft, de Markt, biedt TiHM Horecamakelaardij ter overname aan deze kleurrijke, gezellige Zuid-Amerikaanse bistro. Het restaurant serveert authentieke gerechten uit Peru, van goedgevulde sandwiches en empanadas tot lomo saltado met daarbij natuurlijk de beroemde cocktail Pisco Sour! En dit voor zowel lunch als diner, maar ook als snelle streetfood gerechten of als avondvullend diner.

De zaak is gelegen direct op de Markt aan de kant van de Nieuwe Kerk. Het historische pand uit 1750 bestaat uit verschillende verdiepingen, met op de begane grond de open keuken met daarachter een eetgedeelte met ruimte voor zo’n 18 gasten. Op de eerste verdieping bevindt zich een groter eetgedeelte met ruimte voor 34 gasten. Verder is er nog een bergzolder en de toiletten, meer berging en de spoelkeuken bevinden zich in de kelder. Het restaurant kijkt aan de ene kant uit op de Markt, aan de andere kant op de gracht. Het restaurant heeft een ruim, zonnig terras. In totaal 52 zitplaatsen binnen en ca. 30 zitplaatsen buiten). De keuken heeft openslaande ramen naar buiten waardoor raamverkoop mogelijk is.

Huidige openingstijden: van maandag t/m woensdag van 12.00-20.00 uur, vrijdag t/m zondag van 12.00-21.00 uur, donderdag gesloten.

Alhoewel de zaak goed loopt, willen eigenaren meer tijd voor hun jonge gezin en hebben zij daarom besloten de zaak te verkopen.

Verplichtingen: er zijn geen koper bindende verplichtingen die overgenomen moeten worden, zoals voor personeel, brouwerij of leveranciers.

Woning: er is geen woning aanwezig.

Parkeren: Delfts heeft verschillende parkeergarages rondom de binnenstad. Eigenaren beschikken over een parkeervergunning voor € 50,00 per maand.

Bereikbaarheid: prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Aanvaarding: in overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

USP’s:

- Gelegen op de Markt

- Mogelijkheid tot verruiming van de openingstijden (algemene openingstijden in Delft zijn van 06.00-01.00 uur en in het weekend van 06.00-03.00 uur, terrassen mogen geopend zijn tussen 09.00-01.00 uur – Delft kent echter geen verplichte sluitingstijden in de binnenstad en nieuwe eigenaren kunnen andere openingstijden aanvragen)

- Zonnig terras

- Uitstekende mogelijkheden voor zowel lunch als diner

- Recentelijk vernieuwd installatiewerk, elektra (keuringscertificaat aanwezig), dak, CV ketel, schilderwerk voorkant

Delft

Delft is een toeristische trekpleister met zijn schilderachtige centrum, de grachten, kerken en monumentale herenhuizen. Ook is het wereldwijd bekend als de geboortestad van Johannes Vermeer. Jaarlijks trekt Delft vele bezoekers, zowel uit Nederland als van ver daarbuiten. Deze studentenstad biedt een gezellig uitgaansleven met veel kroegen, eetcafés en andere horeca.

Markt

De Markt is het toeristische hart van de Delftse binnenstad met aan de ene kant het stadhuis en aan de andere kant de Nieuwe Kerk, waar de Oranjes bijgezet worden. Al sinds de 12e eeuw worden hier markten en evenementen georganiseerd. Het is een van de grootste historische marktpleinen van Europa. Op de Markt is veel horeca gevestigd met veel gezellige terrasjes. Ook alle winkelstraten komen uit op de Markt. Elke donderdag vindt hier de weekmarkt plaats, met zo’n 150 kraampjes en vele bezoekers. Gedurende het jaar zijn er verschillende evenementen.

Vraagprijs

Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder). Omzetgegevens worden niet gegeven over de telefoon. Bij serieuze interesse zullen deze uiteraard wel gedeeld worden.

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze leuke zaak, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij

Regiokantoor Den Haag

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
28 okt. 2023
Lokatie
Delft
Type
Lunchroom
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
83 m²
Zitplaatsen
52

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
30

Prijs

Overnameprijs:
€ 95.000
Huurprijs vastgoed:
€ 3.192

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

Succesvol Mediterraan soulfood restaurant te koop in centrum Delft aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Lunchroom van 80 m² met terras in Delft
7 dec. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 170.000
€ 1.735

ID 2219 Kip zonder Kop

Lunchroom van 87 m² met terras in Den Haag
30 jan. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 37.500
€ 1.300

ID 3012 Lunchcafé Sista’s

Lunchroom met terras in Nootdorp
25 jan. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 79.500
€ 4.100

Koffiebar / lunchroom / patisserie met lage huur te koop centrum Schiedam aangeboden door TiHM Horecamakelaardij

Lunchroom van 116 m² met terras in Schiedam
21 dec. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 45.000
€ 990

ID 4205 Juicebar in centrum van Den Haag TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD

Lunchroom van 35 m² met terras in Den Haag
8 feb. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 1.800
Bekijk alle horeca te koop in Delft