Horecazaak

Mooie lunchroom op goede locatie winkelcentrum Schiedam

Omschrijving

Ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij: instapklare lunchroom in winkelcentrum Spaland in Schiedam Noord. Dit familiebedrijf is gestart in 1996 door de vader van de huidige eigenaar en is in 2011 voortgezet door de zoon met zijn vrouw. In 2019 is de zaak volledig verbouwd.

De lunchroom is het middelpunt van het winkelcentrum. Het winkelend publiek schuift hier elke dag aan voor een kopje koffie, een drankje en een hapje. Alle gerechten zijn huisgemaakt en worden dagelijks met verse ingrediënten bereid. De zaak is vijf dagen per week geopend - van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 en 16.30 uur. Op het menu verschillende ontbijt- en lunchgerechten, uitsmijters en luxe koffies.

Bij de verbouwing, in 2019 onder begeleiding van een interieurarchitect, is gekozen voor een stoer, industrieel maar wel warm interieur met veel hout en stijlvol zwart en groen. De glazen pui zorgt voor een goed zicht op de omgeving. Het ruime eetgedeelte biedt plaats aan 45 personen. Er is een mooie grote bestelbalie het hierachter het bereidingsgedeelte en diverse apparatuur. Er is ook nog een aparte keuken met spoelgedeelte en berging. De berging is voorzien van een achteruitgang zodat eventuele bestellingen niet door de zaak heen hoeven. Voor de zaak mogen twee tafels geplaatst worden met vier stoelen. De gehele inventaris inclusief apparatuur is nieuw en volledig in eigendom. Achterin de zaak bevindt zich de dubbele toiletgroep.

De mogelijke openingstijden zijn ruimer dan de huidige openingstijden: dagelijks tussen 07.00 en 22.00 uur is het toegestaan de zaak te openen. Alcohol is toegestaan, echter geen sterke drank, maar hiervoor moet dan wel een eigen drank- en horecavergunning aangevraagd worden.

Omzetindicatie

Over de telefoon wordt geen vertrouwelijke informatie gegeven, zoals financiële gegevens. Deze gegevens zijn wel aanwezig en kunnen in een persoonlijk gesprek besproken worden. Bij serieuze interesse zullen de financiële gegevens ter beschikking gesteld worden.

Personeel

In overleg.

Woning

Er is geen woning aanwezig.

Parkeren

Gratis parkeergarage en veel gratis parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

Bereikbaarheid

Prima bereikbaar met zowel openbaar vervoer en auto. Tramlijnen 21 en 24, net als buslijn 51 stoppen voor de deur.

Winkelcentrum

Winkelcentrum Spaland in Schiedam Noord is een drukbezocht, levendig winkelcentrum met een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als ook andere, kleinere winkels. Het winkelcentrum is zeven dagen per week geopend. Jaarlijks worden er verschillende evenementen georganiseerd.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
8 nov. 2023
Lokatie
Schiedam
Type
Lunchroom

Oppervlakte

Totaal
103 m²
Zitplaatsen
45

Terras

Terras:
Nee

Prijs

Overnameprijs:
€ 75.000
Huurprijs vastgoed:
€ 3.360

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
onbekend
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

ID 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan

Lunchroom van 115 m² met terras in Den Haag
7 nov. 2023
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 125.000
€ 1.850

ID 4205 Juicebar in centrum van Den Haag TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD

Lunchroom van 35 m² met terras in Den Haag
8 feb. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 1.800

BEKEND KOFFIEHUIS TE KOOP HOEFKADE DEN HAAG AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Lunchroom van 120 m² in Den Haag
3 nov. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 85.000
€ 3.250

ID 3017 8tea5 Zoetermeer

Lunchroom van 67 m² in Zoetermeer
23 feb. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 87.500
€ 5.500
Bekijk alle horeca te koop in Schiedam