Horecazaak

Stadscafe op het deliplein ter overname

Omschrijving

Gevestigd aan het bekende Deliplein op Katendrecht te Rotterdam heeft TiHM Horecamakelaardij een stadscafé in de verkoop gekregen. De combinatie van een lage huur, centrale ligging op het plein, een mooi terras en de steeds verder groeiende populariteit van deze buurt, maakt dit een interessante horecalocatie.

De verkoper staat ook open voor het gesprek met enthousiaste horecaondernemers die samen met hem deze horecazaak willen opzetten. Vraag de betrokken horecamakelaar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Katendrecht is in de laatste jaren uitgegroeid tot een nieuwe hot spot in Rotterdam. Er is een verbindingsbrug tussen de Kop van Zuid en Katendrecht, de Fenix Food Factory trekt vele mensen naar dit gebied en de SS Rotterdam is een leuk uitje voor mensen in en buiten Rotterdam. Er worden diverse nieuwe projecten ontwikkeld en in het hart van Katendrecht ligt het Deliplein met vele leuke horecazaken. Horecamakelaar TiHM mag in het midden van dit alles een mooi stadscafé te koop aanbieden.

Het pand is grofweg 4 meter breed, 12 meter diep, in totaal ± 50 m² groot en heeft aan de achterzijde een ruime tuin van ± 36 m². In het voorste gedeelte van de zaak is een zitgedeelte gecreëerd gevolgd door de bar. Aan de achterzijde van de zaak zijn de toiletten en kleine open bereidingskeuken gesitueerd.
In de tuin staat een ruime blokhut die wordt gebruikt als opslagruimte. De nieuwe ondernemer is uiteraard vrij hier een andere functie aan te geven of zelfs een keuken te realiseren door een aanbouw neer te zetten (binnen de wet en regelgeving en met akkoord van de VVE/gemeente Rotterdam).
Op het plein mag een terras geëxploiteerd worden van 40,5 m² groot, bestaande uit een gevelterras van 5,5m² (2x2,75m) en een overterras van 35m² (7x 5m). Er lopen tevens gesprekken met de gemeente Rotterdam om een groter terras vergund te krijgen, hiervoor kan echter geen garantie afgegeven worden door verkoper.

Totaal aantal vierkante meter ± 50 m² , waarvan;
Zaak ± 44 m²
Toiletruimte ± 4 m²
Technische ruimte ± 2 m²

Tuin ± 36 m²

De huidige ondernemer heeft deze zaak in 2021 overgenomen en verbouwd. Naast deze horecazaak heeft de ondernemer nog een andere horecazaak en heeft hij vanwege de krapte op de arbeidsmarkt er voor moeten kiezen om zich volledig te focussen op zijn andere zaak. Daardoor heeft hij echter geen tijd om deze zaak daarnaast te exploiteren en heeft daarom besloten deze zaak te verkopen. Op dit moment beschikt de zaak over een exploitatievergunning cat1 en een drank- en horecavergunning met een bijbehorende terrasvergunning. De insteek van de ondernemer was om een gezellige buurt café te open waar lekker gedronken en geborreld kan worden. In een latere fase wilde hij nog een keuken aanbouwen om ook maaltijden te kunnen serveren op locatie.

Er loopt momenteel een brouwerijcontract bij AB-InBev, maar hier rusten geen verplichtingen op. Tevens zijn er ook geen verplichtingen naar personeel of andere partijen die overgenomen dienen te worden.

Bent u op zoek naar een stadscafé of horecazaak op het Deliplein in Rotterdam, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
11 jun. 2022
Lokatie
Rotterdam
Type
Café
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
50 m²
Verkoopruimte
44 m²
Zitplaatsen
28

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
35m²
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
€ 700

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
0105221426
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

ID 1562 Eetcafé de Hoge Brug

Café van 100 m² met terras in Leidschendam
1 jun. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 1.950

ID 1560 Café Tante Channie

Café van 100 m² met terras in Den Haag
2 jun. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 35.000
€ 1.676

Broodjeswinkel - Lunchroom Snel en Verzzz te Hoofddorp

Lunchroom van 134 m² met terras in Hoofddorp
23 mei 2020
HAP Horecamakelaardij
€ 195.000
€ 3.400

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

Bistro in het Zeeheldenkwartier

Eetcafé van 52 m² met terras in Den Haag
26 mrt. 2021
VDS Horecamakelaars B.V.
Bekijk alle horeca te koop in Rotterdam