Horecazaak

PRACHTIG RESTAURANT OP TOPLOCATIE NABIJ TREINSTATION HOLLANDS SPOOR EN HAAGSE HOGESCHOOL VOLLEDIG VERBOUWD DOOR ARCHITECT LAGE HUUR TE KOOP AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Omschrijving

Aan een centraal plein op een toplocatie aan de bekende Hoefkade biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit prachtige restaurant. Het restaurant is met veel zorg recentelijk verbouwd door een bekende horeca architect, waarbij het gehele interieur en de keuken vernieuwd zijn.

De gemeente Den Haag is van plan het plein waaraan het restaurant ligt, opnieuw in te richten waardoor het plein een vriendelijker karakter krijgt met meer ruimte voor groen. Op hetzelfde plein zal ook een grote tandartsenpraktijk gevestigd worden, in de plaats van het huidige koffiehuis. Ook aan het plein ligt De Bazaar, dé ontmoetingsplek voor studenten van de Haagse Hogeschool en het Student Hotel. Om de hoek ligt het drukke treinstation Hollands Spoor.

Indeling: entree via één van de twee ingangen. Ruim opgezet eetgedeelte met hoog plafond en grote ramen dat plaats biedt aan zo'n 50 gasten. Het eetgedeelte is verdeeld over de begane grond en een entresol. Het geheel is zeer sfeervol ingericht met nieuw meubilair, mooi afgewerkte muren en nieuwe vloeren. In het eetgedeelte de op maat ontworpen bestelbalie/bar. Deze bestelbalie staat in open verbinding met de achterliggende grote keuken met apart bereidingsgedeelte en spoelkeuken. Alle apparatuur is in volledig eigendom. Achterin de zaak bevinden zich de dubbele toiletten en de garderobe. Voor de deur bestaat de mogelijkheid voor een ruim terras. Het meubilair hiervoor is reeds aanwezig. Totale oppervlakte van de zaak is zo'n 155 m2.

Het restaurant is een bezichtiging meer dan waard, kosten noch moeite zijn gespaard om er een prachtige zaak van te maken! Eigenaar heeft echter meerdere bedrijven waardoor hij heeft moeten besluiten deze zaak te verkopen. Wij zijn hierdoor op zoek naar een nieuwe, enthousiaste ondernemer die hier weer een bruisende zaak van maakt waar iedereen zich welkom voelt.

Verplichtingen

Er zijn geen personeelsverplichtingen of andere verplichtingen.

Huur

Huurovereenkomst overeenkomstig ROZ model ex art. 7:290 BW.

Woning

Er is geen woning aanwezig.

Parkeren

Betaald parkeren in de buurt.

Bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Hoefkade

De Hoefkade ligt in het centrum van de Schilderswijk, om de hoek bij het drukke treinstation Hollands Spoor. Het centrum van de Schilderswijk wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan authentieke winkels en horeca en is een samensmelting van veel verschillende culturen. In de directe omgeving bevindt zich ook de Haagse Hogeschool met zijn vele studenten.

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, prachtige zaak, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
23 apr. 2022
Lokatie
Den Haag
Type
Lunchroom
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
155 m²
Zitplaatsen
50

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
€ 175.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.325

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

0653647900
m.burgers@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Broodjeswinkel - Lunchroom Snel en Verzzz te Hoofddorp

Lunchroom van 134 m² met terras in Hoofddorp
23 mei 2020
HAP Horecamakelaardij
€ 195.000
€ 3.400

ID 4170 Gezellige lunchroom in Winkelcentrum Loosduinen

Lunchroom van 81 m² met terras in Den Haag
10 feb. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 79.500
€ 2.400

ID 2159 Lunchroom in het Stadhuis

Lunchroom van 86 m² met terras in Den Haag
1 apr. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 195.000
€ 2.700

ID 2161 Ontbijt- en lunchroom nabij het Lange Voorhout

Lunchroom met terras in Den Haag
1 apr. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 75.000
€ 1.700

ID 4178 Dagzaak in Voorburg

Lunchroom van 85 m² met terras en woning in Voorburg
11 mei 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 85.000
€ 1.643
Bekijk alle horeca te koop in Den Haag