Horecazaak

Zeer goed lopend catering bedrijf ter overname omgeving Gorinchem - TiHM Horecamakelaardij

Omschrijving

Cateraar in de omgeving van Gorinchem met goede naam en groot klantbestand ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Er staan intussen alweer veel klussen op de agenda, maar in verband met het bereiken van de pensioen leeftijd en zijn compagnon zijn handen vol heeft aan twee andere ondernemingen, is er besloten dit catering bedrijf te verkopen. Dit catering bedrijf heeft altijd een hoge omzet gedraaid met eveneens een goede winstmarge. Dit is dan ook zeker niet de reden waarom dit horeca bedrijf verkocht zal worden.

Wij zijn op zoek naar een partij die mogelijk al in de catering business zit en graag wenst uit te breiden naar omgeving Gorinchem. Of mogelijk een partij met de nodige catering ervaring die het cateringbedrijf wenst voort te zetten. De huidige klussen bestaan uit particuliere en zakelijke partijen en bruiloften.

De ondernemers maken gebruik van een productie keuken waar de nodige inventaris staat. In goed overleg is deze inventaris naast de goodwill over te nemen. De productiekeuken zelf kan echter niet gehuurd worden. De ondernemer zal dus zelf voor een ruimte moeten zorgen waar een productiekeuken gevestigd kan worden of vanuit een bestaande keuken de catering klussen voorbereiden.

In goed overleg zal het klantenbestand met een warme overdracht worden overgedragen aan de koper. Er staat voor 2022 al een aantal grote klussen en diverse bedrijfsfeestjes op de planning die met de overname mee gaan (dit alles afhankelijk van het voorstel).

In goed overleg kan ook een frietkar en een foodtruck mee overgenomen worden. Op de overname rusten geen verplichtingen die een koper dient over te nemen. Groot materiaal als tenten ed werden gehuurd en werd er gewerkt met een grote poule aan krachten met een nul uren contract.

Bent u op zoek naar een catering bedrijf met een hoge omzet en rendement, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
21 apr. 2022
Lokatie
Gorinchem
Type

Oppervlakte

Totaal
onbekend

Terras

Terras:
Nee

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Vraagprijs vastgoed:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
Op aanvraag

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
0105221426
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

Japans restaurant in Leiden

Restaurant in Leiden
Multifunctionele horecazaak in het hartje centrum van Leiden. Nu in gebruik als Japans sushi restaurant. Ook geschikt als afhaal- en bezorgrestaurant, goede inventaris is aanwezig.
23 mei 2020
Randstad Horeca Makelaardij
€ 95.000
€ 2.000

Horeca-exploitatie op de Markt in Veghel ter overname

Eetcafé van 260 m² met terras in Veghel
23 sep. 2021
Horecaadviesbureau.nl

Te koop Fiësta feestcafe

Eetcafé van 85 m² met terras in Leiden
14 jan. 2022
Horecaadviesbureau.nl
€ 55.000
€ 2.500

Cafetaria - Eetcafé inclusief onroerend goed gelegen in een grote woonwijk te Zoetermeer

Cafetaria/snackbar met terras in Zoetermeer
21 jan. 2022
Randstad Horeca Makelaardij
€ 185.000
Bekijk alle horeca te koop in Gorinchem