Horecazaak

Restaurant te koop Rotterdam Noord - TiHM Horecamakelaardij

Omschrijving

Gevestigd aan de Insulindestraat op Rotterdam Noord mag horecamakelaar Tihm dit pand en het restaurant te koop aanbieden. Het pand is gelegen tegenover het Insulindeplein en naast de hofbogen. waarvoor plannen zijn om een stadspark op te realiseren van 2km lang. Wij zijn op zoek naar een horeca ondernemer die op zoek is naar een instapklare zaak in een up-coming buurt op Rotterdam Noord.

De verkoper is zowel eigenaar van het pand als van de onderneming en staat er voor open om zowel het pand als het restaurant te verkopen. Voor een geinteresseerde partij is het eventueel ook mogelijk om enkel het restaurant over te nemen (het is dus niet mogelijk enkel het pand te kopen).

Het pand is gelegen direct naast de Hofbogen in de spoorwegpunt op Rotterdam Noord. De spoorwegpunt is van 2016-2019 her ontwikkeld en bestaat uit 18 ruime appartementen en in de plint het vastgoed met het bijbehorende restaurant wat u te koop wordt aangeboden.

De horeca ruimte is in de punt van het gebouw op de begane grond gelegen, is ± 15 meter breed en ± 6,5m diep. In totaal is de oppervlakte 126m² verdeeld over 95m² op de begane grond en 31m² in de kelder. De begane grond is verdeeld in een keuken met bar voorzien van high end apparatuur en van alle gemakken voorzien, de verkoopruimte, spoelruimte en een toiletblok. De kelder wordt gebruikt als opslag ruimte en is voorzien van een inloopvriezer. De begane grond beschikt over vloerverwarming, camera- en alarmbeveiliging en het hele pand inclusief kelder is er airconditioning. Rondom het pand mag een gevelterras van 2,5 meter diep geplaatst worden wat neer komt op een terras afmeting van ± 50m². Daarbij kan er elk jaar een vlonderterras worden aangevraagd waardoor het terras nog uitgebreid kan worden met 3 parkeerplaatsen.

Totaal aantal vierkante meter ± 126m², waarvan;
Begane grond ± 95 m²
Kelder ± 31 m²

Terras ± 50 m²

Kostenindicatie
Gas/elektra/warmte € 300,- per maand
Water € 25,- per maand

De verkoper heeft het pand van de gemeente gekocht en volledig van casco opgebouwd. Gedurende het afgelopen jaar heeft de ondernemer echter het besluit genomen meer tijd aan zijn gezin te willen gaan besteden en zijn net gerealiseerde restaurant ter overname aan te gaan bieden. De zaak beschikt over een exploitatievergunning cat 1, drank- en horecavergunning met een terras vergunning. Indien een cat 2 vergunning gewenst is dient koper hiervoor zelf met de gemeente contact op te nemen over de mogelijkheden.
Op de overname rust een verplichting met de brouwerij Grolsch die nog loopt tot 2023, 1-2 personeelsleden en er is een afname contract met de Zegro welke allen in goed overleg over te nemen zijn.
In het pand zijn tevens 2 Gamko koelingen (Vrumona en Lipton), koffiemachine en bonenmaler in bruikleen.

Bent u op zoek naar een instapklaar horecapand waarvan zowel het pand als de exploitatie te koop is in Rotterdam, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
1 sep. 2021
Lokatie
Rotterdam
Type
Restaurant

Oppervlakte

Totaal
126 m²
Zitplaatsen
25

Terras

Terras:
Nee

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
Op aanvraag

Verplichtingen

Brouwerij
Ja
Personeel
Ja
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Ja
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
0105221426
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

Restaurant in Barendrecht

Restaurant van 125 m² met terras in Barendrecht
Portugees restaurant met uitzicht op het water. Gezellige zaak met ruim terras.
5 dec. 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 85.000

Prachtig casco horecapand aan zee - geen overname

Restaurant met terras in Noordwijk
27 apr. 2021
TiHM Horecamakelaardij
€ 4.750

Restaurant te koop Tis Spicy

Restaurant van 74 m² met terras in Den Haag
24 jun. 2021
Horecaadviesbureau.nl
€ 45.000
€ 1.400

Prachtig restaurant met hoge omzet direct aan boulevard

Restaurant met terras in Noordwijk
24 jun. 2021
TiHM Horecamakelaardij
€ 125.000
Bekijk alle horeca te koop in Rotterdam