Horecazaak

HAPPERIJ DE HOEVE - NIEUWKOOP - AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ - VERKOCHT

Omschrijving

VERKOCHT - TiHM Horecamakelaardij biedt ter overname aan deze prachtige zaak, gelegen middenin het Groene Hart in het waterrijke recreatiegebied van de Nieuwkoopse Plassen. Het restaurant heeft een goede omzet en is helemaal áf! Een nieuwe eigenaar kan zó beginnen.

Het restaurant is gevestigd in een voormalige boerderij en beschikt over veel buitenruimte. Er zijn tal van mogelijkheden om het bedrijf te exploiteren. Zo biedt de zaak uitstekende mogelijkheden voor lunch en diner, maar ook voor feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen en andere evenementen.

De zaak ligt aan een dijk, direct bij de Nieuwkoopse Plassen en direct grenzend aan een groot recreatiegebied dat in de toekomst nog veel verder uitgebreid wordt. Voor de deur een groot gratis parkeerterrein, dat tevens het enige parkeerterrein is voor het recreatiegebied. Ook het parkeerterrein wordt in de toekomst vergroot en voorzien van oplaadpunten voor auto's en fietsen.

Entrée van het restaurant middels een halletje aan de zijkant van het vrijstaande pand of via het terras. Het eetgedeelte is sfeervol ingericht en biedt plaats aan zo'n 65 gasten. Er is een ruime hoekbar, veel bergruimte en een bergzolder. Achterin bevinden zich de toiletten en de keuken. De keuken is voorzien van alle apparatuur en beschikt over een eigen buitenruimte. Achter het pand ligt een grote hooiberg en vergaderruimte, waarvan ook gebruikt gemaakt kan worden door het restaurant. Het mooie terras biedt plaats aan nog eens zo'n 50 gasten. De tuin is voorzien van een speeltoestel.

Huidige eigenaar heeft de zaak pas recentelijk overgenomen, maar moet hier tot zijn grote teleurstelling vanwege gezondheidsredenen weer afscheid van nemen. Wel heeft hij verder geïnvesteerd in het restaurant.

Huidige openingstijden: dagelijks van 10.00 – 22.00 uur, maandag gesloten. Mogelijkheden volgens vergunning: dagelijks van 06.00 – 01.30 uur.

Op hetzelfde terrein is ook de plaatselijke VVV gevestigd, als ook een aantal ateliers en een museum. Restaurantexploitant heeft het exclusieve recht op de horeca-activiteiten op het terrein.

Voor meer informatie, neem contact op met horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of via email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Neemt u ook eens een kijkje op de website van het restaurant: www.happerijdehoeve.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

TiHM Horecamakelaardij – vestiging Den Haag/Wassenaar

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
21 aug. 2021
Lokatie
Nieuwkoop
Type
Restaurant
  • - met Terras
Status
verkocht

Oppervlakte

Totaal
onbekend
Zitplaatsen
65

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
50

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
Op aanvraag

Verplichtingen

Brouwerij
onbekend
Personeel
onbekend
Automaten
onbekend
Muziek
onbekend
Leasecontracten
onbekend
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

0653647900
m.burgers@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

ID2263 Grootschalig restaurant aan de Herengracht te Amsterdam

Restaurant van 780 m² met terras in Amsterdam
6 aug. 2021
Duijn Horecamakelaars
€ 225.000
€ 20.745

Te koop restaurant Enamorado’s

Restaurant van 100 m² met terras in Den Haag
19 aug. 2021
Horecaadviesbureau.nl
€ 155.000
€ 2.200

Te koop restaurant Gran Sasso

Restaurant van 100 m² met terras en woning in Rijswijk
19 aug. 2021
Horecaadviesbureau.nl
€ 135.000
€ 2.800

ID2166 Restaurant aan de Westerstraat in de Jordaan

Restaurant van 150 m² met terras en woning in Amsterdam
25 aug. 2021
Duijn Horecamakelaars
€ 275.000
€ 4.866
Bekijk alle horeca te koop in Nieuwkoop