Horecazaak

Wijnbar op Deliplein in Rotterdam

Kleurrijke zaak met mooi terras op Katendrecht. Zonder verplichtingen over te nemen.

Omschrijving

Gevestigd aan het bekende Deliplein op Katendrecht te Rotterdam heeft TiHM Horecamakelaardij een wijnbar in de verkoop gekregen. De combinatie van een lage huur, centrale ligging op het plein, een mooi terras en de beschikking over een exploitatie en een drank- en horecavergunning, maakt dit een interessante horecalocatie.

Zie voor meer informatie ook: https://tihm.nl/aanbod/wijnbar-te-koop-op-het-deliplein-rdam-katendrecht/

Ligging

Katendrecht is in de laatste jaren uitgegroeid tot een nieuwe hot spot in Rotterdam. Er is een verbindingsbrug tussen de Kop van Zuid en Katendrecht, de Fenix Food Factory trekt vele mensen naar dit gebied, de SS Rotterdam is een leuk uitje voor mensen in en buiten Rotterdam. Er worden diverse nieuwe projecten ontwikkeld en in het hart van Katendrecht ligt het Deliplein met vele leuke horecazaken. Horecamakelaar TiHM mag in het midden van dit alles de wijnbar te koop aanbieden.

Indeling

Het pand is ca 4 meter breed, 12 meter diep, in totaal ± 48 m² groot en heeft aan de achterzijde nog een ruime tuin van ± 34 m². In het voorste gedeelte van de zaak is een zitgedeelte gecreëerd gevolgd door de bar. Aan de achterzijde van de zaak zijn de toiletten en kleine open bereidingskeuken gesitueerd.


De huidige ondernemer heeft een tuinhuis in de tuin gezet dat momenteel gebruikt wordt voor wijnopslag. De nieuwe ondernemer is uiteraard vrij hier een andere functie aan te geven (binnen de wet en regelgeving).

Op het terras kunnen ca 40 gasten plaatsnemen (voor corona). Het terras dat geëxploiteerd mag worden zolang de coronamaatregelen van kracht zijn is vele malen groter. Dit heeft tot gevolg dat zelfs met de geldende coronamaatregelen er gemakkelijk 40 gasten op het terras kunnen plaatsnemen. Indien gewenst kunnen er zelfs nog meer zitplaatsen gerealiseerd worden. Er lopen tevens gesprekken met de gemeente om het coronaterrasplan blijvend te maken, maar daar kunnen echter geen garanties voor afgegeven worden.

Oppervlakte

Totaal aantal vierkante meter ± 48 m² , waarvan;

Zaak ± 42 m²

Toiletruimte ± 4 m²

Technische ruimte ± 2 m²

Tuin ± 34 m²

Kostenindicatie

Gas/elektra/warmte € 200,- per maand

Water € 25,- per maand

De huidige ondernemer heeft in 2018 het pand getransformeerd van winkelpand naar een horecapand. Op dit moment beschikt de zaak over een exploitatievergunning cat1 en een drank- en horecavergunning met een bijbehorende terrasvergunning. De insteek van de ondernemer was om een gezellige wijn proeflokaal te openen waar proeverijen gehouden kunnen worden aangevuld met een wijnwinkel. Dit plan is intussen uitgegroeid tot volwaardige wijnbar met een groot terras. De ondernemer heeft nu echter aangegeven graag terug te willen naar de basis. Het importeren en verkopen van zijn wijnen en op diverse locaties wijnproeverijen organiseren.

Er zitten geen verplichtingen op de zaak als personeel of een brouwer die overgenomen dienen te worden.

Contact

Heeft u interesse om deze wijnbar, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.


Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
12 mrt. 2021
Lokatie
Rotterdam
Type
Café
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
48 m²
Verkoopruimte
42 m²

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
40m²
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
0105221426
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Eetcafé in Naaldwijk

Eetcafé van 150 m² met terras en terras in Naaldwijk
In het historische centrum van Naaldwijk. Pand is geschikt voor verschillende type horeca.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 85.000
€ 2.657

Cafetaria / Eetcafé met terras in Delft

Café van 90 m² met terras in Delft
Leuk hoekpand in de Bomenwijk van Delft. Volledig vrij van verplichtingen, locatie leent zich voor verschillende type horeca invulling.
23 okt. 2020
Randstad Horeca Makelaardij
€ 59.500
€ 1.174

Horecazaak Bella Gamba in Den Haag

Café van 80 m² met terras in Den Haag
Horecaruimte in Den Haag gezocht? Dit leuke hoekpand biedt veel mogelijkheden voor verschillende concepten bijv. koffietentje, lunchroom, fastfood restaurant. De locatie is extra aantrekkelijk vanwege het grote terras.
1 dec. 2020
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 59.000

Café in Vianen

Café met terras in Vianen
Mooi historisch pand met patio terras. Keuken kan worden uitgebreid zodat het ook als eetcafé uitgebaat kan worden.
15 dec. 2020
Horecapachter
€ 128.500
€ 2.660

Strandpaviljoen in Scheveningen

Strandpaviljoen van 1800 m² met terras in Den Haag
Groot paviljoen aan het mooie Scheveningse strand.
22 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
Bekijk alle horeca te koop in Rotterdam