Horecazaak

Groot restaurant naast Ahoy op Rotterdam Zuid

Ruime recent gerenoveerde zaak. Inventaris is in top staat. Centrale locatie met veel traffic.

Omschrijving

Volledig ingericht restaurant te koop voor een scherpe prijs en aangeboden door horecamakelaar TiHM in Rotterdam. Het restaurant is gevestigd aan de Gooilandsingel 105 te Rotterdam op Zuidplein en gesitueerd in de plint van het nieuwe zwembad op Zuidplein. Het restaurant heeft echter wel een eigen ingang aan de (toekomstige boulevard op de) Gooilandsingel. De locatie is gelegen tussen de vele hotspots als Ahoy, Zuidplein Theater, winkelcentrum Zuidplein, metro/busstation Zuidplein, het nieuwe congrescentrum en het nieuwe zwembad met 50m banen.

Zie voor meer informatie de advertentie op onze website van Tihm: https://tihm.nl/aanbod/restaurant-te-koop-naast-ahoy-rotterdam/

Indeling

Het restaurant heeft een brede pui met veel glas en mogelijkheid tot een ruim terras voor de deur. De ruimte is binnen verdeeld in twee verdiepingen, de begane grond is in totaal ± 122 m² en het souterrain is ± 157 m². Op de begane grond als de ruime verkoopruimte met bar gevestigd. In het souterrain is nog een kleine verkoopruimte welke zeer geschikt is voor kleine partijen of vergaderingen. Daarnaast zijn de keuken, toiletten, opslagruimten en een kantoor in het souterrain gevestigd.

Oppervlakte

Totaal aantal vierkante meter ± 279 m² , waarvan;
Begane grond
Verkoopruimte ± 122 m²

Souterrain
Verkoopruimte ± 30 m²
Keuken ± 45 m²
Hal ± 22 m²
Toiletten ± 14 m²
opslagruimte ± 41 m²
kantoor ± 5 m²

De zaak is in 2018 verbouwd (investering was destijds ca 350.000,-/€ 400.000,-) en verkeert nog nagenoeg in nieuwstaat. De eerste ondernemer is voor hij echt is begonnen met draaien al in de financiële problemen gekomen. De huidige ondernemer heeft vervolgens de zaak overgenomen, maar had bij een andere zaak de papieren voor personeel niet helemaal op orde waardoor ze voor deze zaak de vergunningen niet hebben gekregen. Intussen is dit opgelost, maar heeft de ondernemer besloten zich te willen gaan richten op hun andere zaken in Amsterdam en Den Haag.

De tapinstallatie is in bruikleen net als de coca cola koelkasten onder de bar. Verder is alles in volledige eigendom en zijn er geen verplichtingen die overgenomen moeten worden.

Het zwembad boven het restaurant beschikt over een 50 meter bad waarvan er slechts enkelen in Nederland zijn en voor de nodige aantrekkingskracht zorgt in het gebied. Direct tegenover het pand ligt het metrostation en winkelcentrum “Zuidplein”, naast het zwembad is het recent opgeleverde Zuidplein theater en ligt deze locatie op steenworp afstand van Ahoy en het congrescentrum. De Pathé bioscoop en een hotel staan nog op de planning. Kortom een gebied met heel veel potentie en toekomst perspectief.

Het gebied Zuidplein heeft diverse hotspots die grote getalen bezoekers aantrekken en waarvan de horeca op deze locatie van mee kan profiteren, ter indicatie:
OV knooppunt: 12 miljoen mensen per jaar
Winkelcentrum: 10 miljoen mensen per jaar
Ahoy: 1,7 miljoen mensen per jaar
Zwembad 300.000 mensen per jaar (in de oude situatie)
Theater 100.000 mensen per jaar (in de oude situatie)

Momenteel kunnen over de Gooilandsingel nog auto’s rijden, maar daar zal in de nabije toekomst verandering in komen. Medio 2021 zal de Gooilandsingel getransformeerd worden in een brede boulevard die het OV knooppunt van Zuidplein met Ahoy en het Zuiderpark verbindt.

Contact

Heeft u interesse in dit restaurant, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
16 jan. 2021
Lokatie
Rotterdam
Type
Restaurant
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
279 m²
Keuken
45 m²
Verkoopruimte
152 m²
Magazijn
41 m²
Zitplaatsen
90

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
€ 75.000
Huurprijs vastgoed:
€ 4.600

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Tim Ouwerkerk
0105221426
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Foodies Lab in Den Haag

Restaurant van 103 m² met terras in Den Haag
In het gezellige Hofkwartier ligt deze multifunctionele horecaruimte. Zaak is geschikt voor verschillende type horeca.
23 mei 2020
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 55.000
€ 1.500

Brasserie Huisman in Den Haag

Restaurant van 229 m² met terras en woning in Den Haag
Ruime horecazaak met een terras waar altijd wel een plekje in de zon te vinden is. Wordt instapklaar aangeboden met 2 woningen.
23 mei 2020
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 6.500

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

Restaurant "La Salute" in Den Haag

Restaurant van 98 m² met terras in Den Haag
Gezellige zaak geschikt voor verschillende horecaconcepten.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 47.500
€ 1.554

Italiaans restaurant met een bezorgdienst in Den Haag

Restaurant van 98 m² met terras in Den Haag
Verzorgde zaak in het winkelcentrum Houtwijk in Den Haag. Gezellig terras aan de voorzijde van het pand waardoor het restaurant opvalt.
23 mei 2020
Randstad Horeca Makelaardij
€ 47.500
€ 1.546
Bekijk alle horeca te koop in Rotterdam