Horecazaak

Prachtige horecazaak in Delft

In de historische binnenstad van Delft wordt deze karakteristieke en populaire zaak aangeboden.

Omschrijving

Hills & Mills is een goedlopende, prachtige horecazaak in de historische binnenstad van Delft. Deze zaak wordt nu ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Hills & Mills bestaat al sinds 2012 en wordt veelvuldig genoemd in lovende recensies op social media en hotspotlijstjes. Ook is de zaak op de nationale televisie geweest en heeft de eigenaar een kookboek uitgebracht dat al duizenden keren verkocht is.

Hills & Mills staat bekend om zijn gezonde, heerlijke gerechten uit de authentieke Indiase keuken gecombineerd met Westerse invloeden. Deze gerechten worden dagelijks vers bereid door het enthousiaste team van dit familiebedrijf. Eigenaar wil het echter na een lange carrière in de horeca rustiger aan gaan doen en heeft daarom besloten het bedrijf te verkopen.

Delft is een prachtige stad met jaarlijks veel bezoekers uit zowel binnen- als buitenland. De zaak ligt op een uitstekende locatie direct naast de Grote Markt. Hier passeren dagelijks vele mensen. Er zijn daarom zeer goede exploitatiemogelijkheden voor zowel overdag als 's avonds. Daarbij kan het huidige bedrijf overgenomen worden, maar ook kan een nieuwe ondernemer een eigen concept opzetten. Als het huidige bedrijf overgenomen wordt, beschikt eigenaar over een groot digitaal klantenbestand, waar de nieuwe ondernemer gebruik van kan maken.

Indeling

Het monumentale pand heeft vroeger een bakkerswinkel gehuisvest. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven, waaronder het prachtige wandmeubel in de ruimte bij binnenkomst. Deze ruimte is heel uitnodigend en heeft behalve het wandmeubel een zeer ruime afhaalbalie/bar en langs de wand staan een paar tafeltjes. Achter dit gedeelte bevindt zich het gezellige eetgedeelte waar gasten uitgebreider kunnen tafelen. In totaal is er plaats voor zo'n 36 gasten. Voor de deur is er nog een gevelterras, waar 4/6 personen kunnen plaatsnemen.

Achter het eetgedeelte is via een gang de keuken, een binnenplaats, de toiletten en de berging bereikbaar. Onder bijna het gehele pand bevindt zich een kelder op stahoogte.

Dit mooie bedrijf draait een goede omzet en winst en alles is voorhanden om de succesvolle exploitatie voort zetten. Een bezoekje meer dan waard!

Contact

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een afspraak maken voor bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of via email m.burgers@tihm.nl.

Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

TiHM Horecamakelaardij B.V. – vestiging Den Haag

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
7 jan. 2021
Lokatie
Delft
Type
Lunchroom

Oppervlakte

Totaal
105 m²
Zitplaatsen
36

Terras

Terras:
Nee

Prijs

Overnameprijs:
€ 75.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.900

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Miranda Burgers
0653647900
m.burgers@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Koffiehuis El Afraah aan de Hoefkade

Lunchroom van 234 m² met terras in Den Haag
Mooie ruime plek om je eigen horecazaak te starten in Den Haag. Het welbekende koffiehuis is gevestigd op een plek met veel passanten. Door de vele ramen is het een lichte zaak met veel mogelijkheden.
22 jan. 2021
TiHM Horecamakelaardij
€ 199.000
€ 2.587

ID 4157 Lunchroom gelegen aan de Piet Heinstraat

Lunchroom van 98 m² met terras in Den Haag
29 jul. 2021
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 100.000
€ 2.500

ID1968 Casco horecaruimte gelegen op een hoeklocatie in het centrum van Aalsmeer

van 135 m² met terras in Aalsmeer
23 mei 2020
Duijn Horecamakelaars
€ 2.500

Italiaans restaurant met mooi uitzicht over het water in Barendrecht

Restaurant van 195 m² met terras in Rotterdam
Ruime horecazaak aan het water met groot (deels overdekt) terras.
26 jun. 2021
TiHM Horecamakelaardij
€ 105.000
€ 2.834

Grandcafé met 115 zitplaatsen + terras 90 zitplaatsen gelegen in het Beatrixkwartier te Den Haag

Restaurant met terras in Den Haag
26 jul. 2021
Randstad Horeca Makelaardij
€ 249.500
€ 4.187
Bekijk alle horeca te koop in Delft