Horecazaak

Restaurant met bovenwoning en terras in Sluis

Tegen de Belgische grens in de Zeeuwse stad Sluis een charmant restaurant ter overname. Nette inventaris en goed onderhouden bedrijf.

Omschrijving

Restaurant Inges is gelegen op een commerciële topligging aan de Nieuwstraat. Dit is in het hart van het “Sluisse winkelcentrum” en is van oudsher bekend voor zijn gezellige sfeer en gastvrijheid. Een werkelijk uitstekende plek voor een commerciële horeca uitbating tijdens alle seizoenen van het jaar voor de winkelende passant.

Sluis heeft een centrale ligging als koopstad voor de regio en achterland van Vlaanderen. Knokke ligt op circa 10 minuten rijden en de Noordzeestranden op circa 5 kilometer. Sluis trekt op jaarbasis een vier miljoen bezoekers waarbij ze niet onder moet doen voor het bezoekersaantal van bijvoorbeeld de “Efteling”. De middenstandsverenging waarbij ca. 95% van de ondernemers zijn aangesloten investeert jaarlijks ca. € 150.000 aan communicatie en promotie om de Sluis als winkelstad op de kaart te zetten. In de laatste jaren werden vele bedrijven vernieuwd en overgenomen door de nieuwe generatie. Dit zorgt voor een verjonging van uitnodigende winkelconcepten.

Het goed onderhouden restaurant is netjes, sfeervol en verzorgd ingericht en beschikt over circa 38 zitplaatsen.De bar is compleet en praktisch ingericht en onder andere voorzien van een tapinstallatie, diverse barkoelers, een koffiemachine, etc. De keuken is ruim, keurig onderhouden en beschikt over alle benodigde apparatuur, een apart spoelgedeelte en een koel-en vriescel. Voor het restaurant bevindt zich een sfeervol terras met circa 16 zitplaatsen. Tevens bevindt zicht aan de achterzijde een opslagruimte met diverse stellingen.

Dit bedrijf leent zich uitstekend voor een zeer rendabele exploitatie door een horecakoppel, waarvan er 1 in de keuken en 1 in de bediening staat. Geen overname van personeel.

Leuke bovenwoning bestaande uiteen gezellige woonkamer over 2 slaapkamers en een badkamer(met ligbad, douche en toilet).

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
19 okt. 2020
Lokatie
Sluis
Type
Restaurant
  • - met Terras
  • - met Woning

Oppervlakte

Totaal
189 m²
Verkoopruimte
57 m²
Zitplaatsen
38

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
16

Prijs

Overnameprijs:
€ 157.500
Huurprijs vastgoed:
€ 2.806

Verplichtingen

Brouwerij
Ja
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
onbekend
Leasecontracten
onbekend
Te koop aangeboden door

Bruggeman Bedrijfsmakelaardij

Wilhelminastraat 23
4424BB Wemeldinge
Bruggeman Bedrijfsmakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

0113330130
Bekijk alle horeca te koop in Sluis