Horecazaak

Sfeervol restaurant aan strand

Culinaire toppers gezocht om goedlopend restaurant over te nemen in Noordwijk. Gedeeltelijke financiering is mogelijk.

Omschrijving

Aan de sfeervolle boulevard van Noordwijk ligt culinair toprestaurant Bij Raggers. Hier worden met liefde voor het vak, heerlijke gerechten en mooie wijnen geserveerd. Dat veel gasten dit weten te waarderen blijkt uit de vele mooie recensies en een vermelding in de Michelin gids. Het restaurant is verschillende keren uitgeroepen tot beste restaurant van Zuid-Holland! Zojuist hebben zij zelfs bericht ontvangen van Tripadvisor dat zij winnaar zijn geworden van de 2020 Travelers' Choice Award en dat zij opgenomen zijn in de lijst van beste restaurants wereldwijd. Een enorme prestatie!

Na een jarenlange succesvolle exploitatie willen de eigenaren het restaurant graag overdragen aan nieuwe ondernemers die de zaak met evenveel enthousiasme willen voortzetten. Daarom komen wij namens onze opdrachtgevers graag in contact met horecaondernemers in spe, die de ambitie hebben om een eigen horecabedrijf te exploiteren. Het restaurant is helemaal áf en beschikt over een grote klantenkring. Huidige eigenaars gunnen de zaak graag aan ondernemende nieuwe exploitanten die hier met dezelfde liefde voor het vak aan de slag gaan. Bij de juiste klik willen zij deze ondernemers graag financieel ondersteunen door hen een gedeeltelijke financiering aan te bieden.

Indeling

Het restaurant is stijlvol ingericht en heeft een warme ambiance. Het prachtige ruime terras biedt uitzicht op de duinen. In de toekomst wil de gemeente Noordwijk de boulevard verder verfraaien en het strand meer naar de boulevard brengen.

Er is een gedeeltelijk open keuken, een mooie bar, dubbele toiletten en onder het restaurant bevindt zich een zeer ruim souterrain met plaats voor berging, kantoor, etc. Via het souterrain is er toegang tot een afgesloten privé parkeerplaats die inbegrepen is in de huurprijs.

Binnen is er plaats voor 30 gasten. Er zijn twee terrassen, waarbij het ene terras ruimte biedt aan circa 30 gasten en op het andere terras direct aan de boulevard is plaats voor zo'n 20 gasten. Bij elkaar dus zo'n 80 gasten. Het grotere terras kan overdekt worden. De totale binnenruimte meet ca. 115 m2 en beide terrassen zijn in totaal ca. 70 m2. Door een permanente overkapping van (een gedeelte van) het terras, kan het eetgedeelte tijdens alle seizoenen gebruikt worden. Hierdoor wordt de binnenruimte aanzienlijk vergroot.

Locatie

De zaak is gevestigd op een goede locatie aan de gezellige boulevard van Noordwijk. De mooie kustplaats Noordwijk ligt in het beroemde bloembollengebied. Noordwijk heeft zelf zo'n 43.000 vaste inwoners. Veel toeristen weten het hele jaar door de weg te vinden naar deze plaats, die onlangs officieel uitgeroepen is tot kuuroord, wat nog meer bezoekers naar de kustplaats trekt. Ook is Noordwijk een favoriete plek om te vergaderen met de ligging aan het strand, de luxe hotels en de korte afstand naar Amsterdam Schiphol. Veel mogelijkheden dus voor een succesvolle exploitatie!

Openingstijden

Op het moment is het restaurant geopend van woensdag t/m zondag vanaf 18.00 uur. Op zondag is men ook geopend voor lunch van 12.30-16.00 uur.

Potentie/groei

Het restaurant draait een uitstekende omzet met een zeer goede winstmarge. De omzet is echter nog verder te verhogen door verruiming van de openingstijden. Zo zou de lunch alle dagen toegevoegd kunnen worden aan de openingstijden en kan men ook op maandag en/of dinsdag geopend zijn.

Aanvang exploitatie

2004

Reden overname

Leeftijd / andere uitdaging

Overname personeel

Er zijn geen personeelsverplichtingen.

Woning

Er is geen woning aanwezig.

Parkeren

Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren in de directe nabijheid. Zo kan er voor de deur geparkeerd worden (vanaf 21.00 uur gratis), bevindt zich aan het begin en het einde van de boulevard een parkeerplein en is er op loopafstand een groter parkeerterrein.

Bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bezichtigingen

Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met TiHM Horecamakelaardij, horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

TiHM Horecamakelaardij B.V. – vestiging Den Haag

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
18 aug. 2020
Lokatie
Noordwijk
Type
Restaurant
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
115 m²

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
70m²
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
€ 125.000
Huurprijs vastgoed:
€ 2.750

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Miranda Burgers
0653647900
m.burgers@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

Casco horecapand aan zee

Restaurant van 320 m² met terras in Noordwijk
Charmante casco zaak in Noordwijk aan zee. Speelse indeling door entresol.
22 mei 2020
TiHM Horecamakelaardij
€ 4.750

Foodies Lab in Den Haag

Restaurant van 103 m² met terras in Den Haag
In het gezellige Hofkwartier ligt deze multifunctionele horecaruimte. Zaak is geschikt voor verschillende type horeca.
23 mei 2020
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 55.000
€ 1.500

Brasserie Huisman in Den Haag

Restaurant van 229 m² met terras en woning in Den Haag
Ruime horecazaak met een terras waar altijd wel een plekje in de zon te vinden is. Wordt instapklaar aangeboden met 2 woningen.
23 mei 2020
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 6.500

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

Restaurant "La Salute" in Den Haag

Restaurant van 98 m² met terras in Den Haag
Gezellige zaak geschikt voor verschillende horecaconcepten.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 47.500
€ 1.554
Bekijk alle horeca te koop in Noordwijk