Horecazaak

Goedlopend Italiaans familierestaurant Lansingerland

Gezellige horecazaak in drukke winkelstraat van Bleiswijk.

Omschrijving

In het centrum van Bleiswijk heeft TiHM Horecamakelaardij dit authentieke, sfeervolle Italiaanse familierestaurant in de verkoop gekregen. De zaak wordt al jarenlang succesvol gerund door vader, moeder en dochter. Nu is echter de tijd aangebroken dat vader en moeder met pensioen willen en dochter haar eigen weg wil gaan. Door de jaren heen, heeft het restaurant een groot klantenbestand opgebouwd in Bleiswijk en omgeving. Gasten kunnen gezellig in het restaurant komen eten, het is echter ook mogelijk om eten af te halen en huidige exploitanten verzorgen ook catering.

De zaak is gelegen aan de plaats in Bleiswijk met in de directe nabijheid diverse winkels en een grote supermarkt. Het pand waarin in het restaurant is gevestigd meet zo'n 141 m2, met op de begane grond het restaurantgedeelte met gezellige bar, de keuken, spoelkeuken, dubbele toiletten en bergingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een enorme opslagruimte over bijna de gehele lengte van het restaurant, bereikbaar via een vaste trap in de keuken. Het restaurant biedt plaats aan zo'n 50 gasten, op het terras voor de deur is plaats voor ca. 10 gasten. De ondernemers hebben echter toestemming gevraagd aan de gemeente om het terras uit te breiden, waardoor en plaats zou zijn voor ca. 20 gasten (dit uiteraard onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente Lansingerland). Zowel keukeninventaris als restaurantinventaris zijn in uitstekende staat, waardoor een nieuwe ondernemer zó kan beginnen. Inventaris is in volledige eigendom. Tevens behoort tot de inventaris een bezorgauto.

Op het moment is de keuken van het restaurant geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 21:30 uur. De vergunning biedt echter de mogelijkheid dagelijks geopend te zijn van 07:00 tot 23:00 uur. Er is een exploitatievergunning en een drank- en horecavergunning. Er zijn geen verplichtingen naar personeel, brouwerij of speelautomatenexploitant.

Contact

Wilt u meer informatie over deze leuke zaak of een afspraak maken voor bezichtiging, neem dan contact op met Miranda Burgers, horecamakelaar, telefoon 06 53 647 900 of via mail: m.burgers@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten ontlenen aan deze informatie en wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

TiHM Horecamakelaardij B.V.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
5 jun. 2020
Lokatie
Bleiswijk
Type
Restaurant

Oppervlakte

Totaal
141 m²
Zitplaatsen
50

Terras

Terras:
Nee

Prijs

Overnameprijs:
€ 90.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.298

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Miranda Burgers
06 53 647 900
m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

Casco horecapand aan zee

Restaurant van 320 m² met terras in Noordwijk
Charmante casco zaak in Noordwijk aan zee. Speelse indeling door entresol.
22 mei 2020
TiHM Horecamakelaardij
€ 4.750

Foodies Lab in Den Haag

Restaurant van 103 m² met terras in Den Haag
In het gezellige Hofkwartier ligt deze multifunctionele horecaruimte. Zaak is geschikt voor verschillende type horeca.
23 mei 2020
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 55.000
€ 1.500

Restaurant in de Prinsestraat Den Haag

Restaurant van 225 m² in Den Haag
Mooie modern en licht restaurant gelegen naast theater. Door een entresol krijgt de zaak een aantrekkelijke speelse inrichting.
23 mei 2020
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 69.000
€ 2.500

Brasserie Huisman in Den Haag

Restaurant van 229 m² met terras en woning in Den Haag
Ruime horecazaak met een terras waar altijd wel een plekje in de zon te vinden is. Wordt instapklaar aangeboden met 2 woningen.
23 mei 2020
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 6.500

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000
Bekijk alle horeca te koop in Bleiswijk