Horecazaak

Casco horecaruimte naast winkelcentrum Zuidplein

Omschrijving

Deze locatie is zeer geschikt voor karaoke, foodcourt, lunch/avondzaak die inspringt op bezoekers voor Ahoy, Zuidplein Theather en Winkelcentrum Zuidplein.

Zie voor meer informatie onze website:https://tihm.nl/aanbod/casco-horecaruimte-te-huur-winkelcentrum-zuidplein-60c/

Gevestigd in de nieuwe uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein wordt u deze casco horecaruimte te huur aangeboden. Winkelcentrum Zuidplein is gelegen in Rotterdam Zuid omringt door diverse hotspots als Ahoy, Congrescentrum RACC, het nieuwe zwembad, metrostation en busterminal Zuidplein, Theater Zuidplein en er is een Pathé bioscoop in ontwikkeling. Kortom een locatie met mogelijkheden.

De uitbreiding van het winkelcentrum is onderdeel van de overkoepelende transformatie die deelgebied Zuidplein doormaakt. In de uitbreiding van het winkelcentrum zijn onlangs een Albert Heijn, Fat Phills, Taxican, 30 ml, Primera, Yoyo Fresh en Kipperij gevestigd en een Amazing Oriental op de 2de verdieping. De uitbouw is verbonden met het originele winkelcentrum Zuidplein en aan de horecazijde tevens te bereiken d.m.v. een roltrap en lift vanaf de nieuwe boulevard die alle hotspots als hierboven beschreven met elkaar verbindt.

De aangeboden casco horeca ruimte is gelegen op de 2de verdieping, heeft een afmeting van 39m breed bij 11,5m diep en een VVO van 448,5 m². De ruimte is te bereiken via een lift en een eigen inpandige opgang vanaf de 1ste verdieping met een VVO van 21,1 m². De sparing in de vloer op de 2de verdieping waar de trap geplaatst kan worden is inmiddels al gerealiseerd. De ruimten zullen volledig casco in de huidige staat opgeleverd worden aan de huurder. In verband met de diverse en uiteenlopende wensen van alle geïnteresseerde partijen zal de trap van de 1ste naar de 2de verdieping door de huurder zelf geplaatst dienen te worden.

Afmeting 469,6 m², waarvan
1ste 21,1 m²
2de 448,5 m²

Huur € 275,- per m² exclusief BTW
Servicekosten € 30,- per m² exclusief BTW
Promotiebijdrage Van toepassing
Overige huurvoorwaarden in goed overleg

Voor deze horecaruimte is het mogelijk om een exploitatievergunning categorie 3 aan te vragen met de mogelijkheid om meer DB te mogen produceren (een 24 uursvergunning is uitgesloten). Daarbij kan uiteraard ook een drank- en horecavergunning aangevraagd worden. Vanwege de ligging op de 2de verdieping is het niet mogelijk om een terras te plaatsen.

Gezien het een nieuwe horeca inrichting betreft zullen wij geïnteresseerde partijen met de horecagebiedsmanager van de gemeente Rotterdam in contact brengen om verdere details en mogelijkhedentebespreken.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met de betrokken horecamakelaar Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.


Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
1 jul. 2024
Lokatie
Rotterdam
Type

Oppervlakte

Totaal
470 m²

Terras

Terras:
Nee

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
€ 10.833

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

ID 1610 Restaurant/ horecalocatie op A- locatie aan de Turfmarkt in Den Haag

Restaurant van 168 m² met terras in Den Haag
4 jul. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 279.000
€ 4.150

Club met 24 uursvergunning centrum Rotterdam

van 262 m² in Rotterdam
1 jul. 2024
TiHM Horecamakelaardij
€ 8.000

Snackbar op Rotterdam Kralingen - Tihm Horecamakelaardij

van 154 m² in Rotterdam
1 jul. 2024
TiHM Horecamakelaardij
€ 69.500
€ 2.000

Afhaal bezorg zaak Rotterdam West

Afhaal- en bezorgrestaurant van 89 m² met terras in Rotterdam
1 jul. 2024
TiHM Horecamakelaardij
€ 62.500
€ 875

Casco horecalocatie 28op Rotterdam West - tihm horecamakelaardij

Afhaal- en bezorgrestaurant van 82 m² met terras in Rotterdam
1 jul. 2024
TiHM Horecamakelaardij
€ 1.750
Bekijk alle horeca te koop in Rotterdam