Horecazaak

Mooie locatie te huur in het Spijkerkwartier in Arnhem

Omschrijving

Deze mooie locatie bevindt zich midden in het spijkerkwartier aan de Prins Hendrikstraat. Het Spijkerkwartier is een groene hippe wijk met een heel divers publiek. Van echte typische Arnhemmers die opgegroeid zijn in de wijk tot yuppen, kunstenaars en studenten die hier hun plek hebben gevonden.

Al het straatwerk in de buurt is geheel opgeknapt en het ziet er allemaal zeer netjes uit met allemaal gezellige perkjes en mooie bomen. Het jaarlijkse straatfeest van de Prins Hendrikstraat is erg geliefd en bekend.

Indeling: entree naar het restaurant/eetcafé van circa 90m². Er is voldoende ruimte voor circa 40 zitplaatsen. Grote bar centraal in het restaurant (maar deze is ook kleiner te maken). Aan de bar kunnen zeker twaalf krukken geplaatst worden. Doorgang naar de keuken van circa 24m². Ruime kelder voor opslag. Er is een zeer knus terras aan de voorzijde van circa 25m² met plaats voor circa 24-28 stoelen.

Aan de achterzijde van het eetcafé is een blinde muur. Een mooie doorgang met openslaande deuren naar de tuin zou zeker zeer mooi staan voor extra daglicht en wellicht zou hier ook een serre gerealiseerd kunnen worden. Wellicht kan deze ‘ruimte’ ook dienst doen als binnentuin/-terras. De gemeente zou u hier meer over moeten kunnen vertellen of dit tot de mogelijkheden behoort.

De huur kan stapsgewijs worden opgebouwd van €1.500,- voor het eerste jaar oplopend naar €2.250,- in het derde jaar. Eventueel wil de eigenaar (in overleg) ook wat aanpassingen voor zijn rekening nemen maar dat zal dan verrekend worden in een aangepaste huurpijs.

Kijk voor meer foto's en informatie op www.horecapachter.nl

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
2 okt. 2023
Lokatie
Arnhem
Type
Café
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
onbekend

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
€ 1.500

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
onbekend
Leasecontracten
onbekend

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. R Wester

Vergelijkbare horecazaken

Bekijk alle horeca te koop in Arnhem