Horecazaak

GOEDLOPEND BBQ RESTAURANT OP GOEDE LOCATIE IN DEN HAAG AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Omschrijving

Op een goede locatie aan de Valkenboslaan, biedt TiHM Horecamakelaardij ter overname aan dit goedlopende BBQ restaurant. De formule is gebaseerd op een Portugees concept en biedt kipgerechten die op een bepaalde manier op een echte houtskool grill bereid worden.

Het restaurant is bijzonder populair en vanuit heel Den Haag en zelfs daarbuiten komen klanten hier afhalen. Ook bezorgt het restaurant de gerechten. Ter plaatse eten kan ook; het restaurant heeft zo'n 20 zitplaatsen (makkelijk uit te breiden). De locatie biedt de mogelijkheid voor een horeca 1 vergunning. Huidige eigenaar verkoopt geen alcohol, waardoor geen alcohol- of exploitatievergunning vereist is.

Dat de klanten heel tevreden zijn blijkt uit de vele lovende reacties op internet. Hierbij worden zowel de gerechten geprezen, als de klantvriendelijkheid en de bezorging.

De zaak ligt op een kruising van de Cartesiusstraat en de Valkenboslaan en is gevestigd in een hoekpand. Dagelijkse openingstijden zijn van 15.00 tot 23.00 uur.

Indeling: L-vormig eetgedeelte met aan één kant de centrale bestelbalie met daarachter de open keuken met de houtskool grill. De houtskool grill is voorzien van een nieuw afzuigsysteem. Achter de keuken is nog veel berging en een afgescheiden spoelkeuken. De keuken heeft een aparte ingang, eventueel voor leveranciers of bezorgers. Totaal aantal vierkante meters vloeroppervlak: 111.

De zaak is geopend sinds juni 2020 en draait geheel zelfstandig met alleen personeel. Ondanks dat het een succesvolle onderneming betreft, heeft de eigenaar besloten te verkopen omdat hij plannen heeft naar het buitenland te verhuizen. Een goede kans dus voor een nieuwe ondernemer om een leuk inkomen te verdienen!

Personeel: in overleg.

Parkeren: betaald parkeren op straat.

Bereikbaarheid: prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Aanvaarding: in overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is na Amsterdam en Rotterdam met circa 550.000 inwoners de derde grootste gemeente van Nederland. De zaak is gelegen in het Valkenboskwartier, een levendige, multiculturele stadswijk op een paar stappen buiten het centrum van Den Haag. Dwars door het Valkenboskwartier loopt de Valkenboslaan, een centrale weg met dagelijks veel passanten.

Vraagprijs: bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder).

Bezichtigingen: heeft u interesse in deze instapklare, succesvolle zaak met uitstekende omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij

vestiging Haaglanden

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
27 sep. 2023
Lokatie
Den Haag
Type
Afhaal- en bezorgrestaurant

Oppervlakte

Totaal
111 m²

Terras

Terras:
Nee

Prijs

Overnameprijs:
€ 85.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.698

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
onbekend
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

ALL-YOU-CAN-EAT / A LA CARTE / AFHAAL RESTAURANT

Afhaal- en bezorgrestaurant van 525 m² in Dordrecht
31 dec. 2022
Horecaadviesbureau.nl

ID 4127 American Food company

Afhaal- en bezorgrestaurant van 135 m² in Rijswijk
27 jun. 2023
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 1.300

SUCCESVOL PIZZA RESTAURANT MET HOGE OMZET OP STATIONSLOCATIE IN DEN HAAG TE KOOP AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Afhaal- en bezorgrestaurant van 105 m² met terras in Den Haag
9 aug. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 190.000
€ 3.535

Thai en Sushi afhaal bezorg zaak in Capelle - Tihm Horecamakelaardij

Afhaal- en bezorgrestaurant van 80 m² met terras in Capelle aan den IJssel
15 sep. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 1.750

Grieks eethuis afhaal en bezorg Rotterdam Zuid - Tihm Horecamakelaardij

Afhaal- en bezorgrestaurant van 60 m² met terras in Rotterdam
15 sep. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 950
Bekijk alle horeca te koop in Den Haag