Horecazaak

Molen met ruime horecaruimte Spijkenisse (huur en koop) - Tihm horecamakelaardij

Omschrijving

Molen met horeca exploitatie gevestigd in Spijkenisse te koop en te huur aangeboden door Tihm Horecamakelaardij. Deze volledig en sfeervol ingerichte horecazaak is een perfecte zaak voor een ervaren horecaondernemer die niet beschikt over een groot eigen vermogen. Daarbij is deze locatie geschikt voor diverse horeca concepten.

Zie voor meer informatie en foto's : https://tihm.nl/aanbod/horeca-molen-te-koop-en-te-huur-spijkenisse/


De molen “Nooitgedacht” is gevestigd aan de Noordeinde te Spijkennisse. De molen is van origine een korenmolen en stamt uit 1861. In 2010 heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden en is de molen verhoogd door twee verdiepingen onder de molen te bouwen. Daarbij is de molen aan de twee nieuwe verdiepingen flink uitgebouwd. De molen is vanaf de 2de verdieping tot aan de kap een rijksmonument. De begane grond en de eerste verdieping van zowel de uitbouw als de molen behoren dus niet tot het rijksmonument.

Het pand bestaat uit de molen en de aanbouw die om de molen heen is gebouwd. De kelder, bg en 1ste verdieping van zowel de molen als uitbouw zijn in gebruik als horecaruimte. De molen vanaf de 2de verdieping tot aan het dak is in gebruik als korenmolen en maakt geen onderdeel uit van de horecaruimte. De enige toegang tot de korenmolen is binnendoor via de horecaruimte, de molen heeft dus geen eigen opgang.

De zeer sfeervol ingerichte horecaruimte van totaal ± 373,1 m³ heeft een zitgedeelte/verkoopruimte van ± 211 m² en is verdeeld in verschillende ruimtes. De ruimtes zijn daarmee ook uitermate geschikt om (deels) te verhuren voor diverse gelegenheden als vergaderingen of feesten en partijen. De horecaruimte in de molen bestaat op de begane grond uit een ruime bar en zitgedeelte. Via een groot luik in de begane grond vloer is tevens de ruime opslagkelder te bereiken. De eerste verdieping in de molen is eveneens ingericht als zitgedeelte en is te bereiken is dmv een vaste trap. De horecaruimte in de uitbouw wordt door een grote sparing in de molenmuur verbonden met de horecaruimte in de molen. Het zitgedeelte in de uitbouw voelt door het hoge plafond van 5,3 meter en de vele raampartijen erg ruimtelijk en licht aan. Direct aan het zitgedeelte is de keuken en spoelkeuken gevestigd. De keuken is in de huidige situatie opgedeeld in een warme en koude kant gescheiden door een halve hoge tussenmuur. De ondernemer is uiteraard vrij voor eigen rekening en risico de keuken naar wens aan te passen.

Totaal aantal vierkante meter gehele object ± 526,3 m², waarvan;
Horecaruimte gelegen op de bg en 1ste verdieping ± 373,1 m², waarvan;
Molen Kelder
Opslagruimte ± 69,3 m² (± 2 m hoog)

Molen Begane grond
Verkoopruimte ± 54,7 m² (± 2 m hoog)

Aanbouw Begane grond
Verkoopruimte ± 78,3 m² (± 5,3 m hoog)
Keuken ± 33,6 m²
Verkeersruimte ± 36,3 m²
Toiletruimte ± 6 m²
Invalide toilet ± 5,9 m²
Overige ruimte ± 11,1 m²

1ste verdieping Molen
Verkoopruimte ± 46,9 m²

1ste verdieping aanbouw
Verkoopruimte (entresol) ± 31 m²

Korenmolen vanaf de 2de verdieping tot de 7de verdieping ± 153,2 m².

Goed om rekening mee te houden:
- De gebruikte maten in deze advertentie zijn op basis van de verstrekte bouwtekeningen. Op verzoek van verkoper is geen NEN2580 meting uitgevoerd.
- Er is momenteel geen Energielabel van dit object beschikbaar, deze zal voor verkoop nog wel door verkoper worden aangeleverd.
- Op de foto’s kunnen inventarisstukken staan van de voorgaande huurder en maken nadrukkelijk geen deel uit van deze aanbieding.

Bent u op zoek naar een uniek vastgoed object of bent u een (ervaren) horecaondernemer en ziet u mogelijkheden om een mooie horeca exploitatie in de molen te gaan vestigen, neem dan contact op met de betrokken (horeca)makelaar Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: T.Ouwerkerk@tihm.nl.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
21 sep. 2023
Lokatie
Spijkenisse
Type
Lunchroom

Oppervlakte

Totaal
373 m²
Keuken
33 m²
Verkoopruimte
210 m²

Terras

Terras:
Nee

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Vraagprijs vastgoed:
€ 800.000

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

ID 3012 Lunchcafé Sista’s

Lunchroom met terras in Nootdorp
25 jan. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 79.500
€ 4.100

BEKEND KOFFIEHUIS TE KOOP HOEFKADE DEN HAAG AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Lunchroom van 120 m² in Den Haag
3 nov. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 85.000
€ 3.250

ID 4227 Lunchroom in de Kettingstraat

Lunchroom van 37 m² met terras in Den Haag
3 okt. 2023
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 2.050

ID 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan

Lunchroom van 115 m² met terras in Den Haag
7 nov. 2023
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 125.000
€ 1.850