Horecazaak

TWEE VESTIGINGEN IN DEN HAAG EN DELFT VAN SUCCESVOL MEDITERRAAN SOULFOOD RESTAURANT TE KOOP AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Omschrijving

Op goede locaties in Den Haag en Delft biedt TiHM Horecamakelaardij ter overname aan (gezamenlijk) deze twee superleuke zaken. De zaken zijn instapklaar en alles staat klaar om deze winstgevende formule verder uit te breiden, van handleidingen, marketing materiaal, recepturen, leveranciersnetwerk en geweldig personeel tot een mooie reputatie om op voort te bouwen!

Het concept is samen eten in een warme sfeer met vriendelijk personeel, heerlijke gerechten met verrassende smaken uit het Midden-Oosten, vegetarisch en zoveel mogelijk duurzaam (van alle verse biologische groente, de ecologisch afbreekbare materialen voor meeneemgerechten, eco vriendelijke schoonmaakmiddelen tot zelfs de toiletten die spoelwater recyclen). Ondernemen met een missie: bewust maar heerlijk eten, vriendelijk geprijsd, zonder dierenleed en zo zuinig mogelijk omgaan met de wereld om ons heen. En dat alles als een winstgevend bedrijf met hoge omzet, uitstekende winstcijfers én de mogelijkheid om nog verder te groeien!

Eigenaren zijn trots op hun onderneming en wat ze sinds 2016 opgebouwd hebben. Ze willen beide vestigingen graag overdragen aan een nieuwe ondernemer die hun missie ondersteunt en de zaken met evenveel passie en enthousiasme wil voortzetten. De reden van verkoop is dat beide ondernemers verder willen groeien en ieder afzonderlijk nieuwe projecten willen opzetten.

Delft

Dit is de eerste vestiging van Hummus, geopend sinds 2016. Gevestigd in de binnenstad van Delft op een uitstekende locatie aan de looproute naar het populairste horecaplein van Delft. Zie voor verdere details over deze vestiging de separate advertentie voor Delft.

Den Haag

Gevestigd in het Zeeheldenkwartier, een hippe wijk op loopafstand van de Haagse binnenstad met veel leuke eettentjes en een gezellige sfeer. Deze vestiging is geopend sinds 2018. De zaak heeft een horeca 1 vergunning met alcohol, wat betekent dat de zaak dagelijks geopend mag zijn tussen 07.00 en 23.00 uur. De huidige openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 17.00 - 22.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 - 22.00 uur.

Indeling: eetgedeelte met ca. 32 zitplaatsen, knusse bar met daarachter de ruime keuken en een apart spoelgedeelte. Er zijn twee gescheiden toiletten. Het betreft een hoekpand met ramen aan beide zijden, waardoor het een lichte zaak is met een goede zichtbaarheid . Aan beide zijden van het pand bevindt zich ook een gezellig terras met plek voor nog eens 20 gasten. Totaal aantal vierkante meters: ca. 80 m2 met een terras van ca. 12 m2.

De zaak draait een mooie omzet en deze is nog groeiende. Verdere groeipotentie is aanwezig door bijvoorbeeld ruimere openingstijden, verruiming van het assortiment of door naast het afhalen, ook bezorging toe te voegen aan de mogelijkheden.

Beschikbare vergunningen: exploitatievergunning, alcoholvergunning

Het restaurant heeft uitstekende mogelijkheden voor zowel dag- als avondexploitatie.

Woning

Er is geen woning aanwezig.

Parkeren

Op straat, betaald.

Bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is na Amsterdam en Rotterdam met circa 550.000 inwoners de derde grootste gemeente van Nederland. Den Haag is dé stad aan zee met een kustlijn van elf kilometer en twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. De stad heeft een groot cultureel aanbod en gezellige winkelgebieden en horeca. Het is tevens een internationale stad met de meeste ambassades en vestigingsplaats van veel nationale en internationale organisaties. Door al deze factoren is Den Haag een geliefd toeristenoord.

Zeeheldenkwartier

Het Zeeheldenkwartier waar de zaak gevestigd is, is één van de gezelligste stadswijken van Den Haag en enorm geliefd onder de locals én de toeristen. Het ligt aan de rand van de Haagse binnenstad en is een buurt met veel authentieke winkeltjes, gezellige restaurants, koffietentjes en cafés. De Prins Hendrikstraat is een van de belangrijkste winkelstraten van de wijk. In het levendige Zeeheldenkwartier vindt elke week wel een markt, festival of ander evenement plaats.

Vraagprijs

Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder).

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaken met uitstekende omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan beide zaken en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij

regiokantoor Haaglanden

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
8 sep. 2023
Lokatie
Den Haag
Type
Restaurant
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
80 m²
Zitplaatsen
32

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
20

Prijs

Overnameprijs:
€ 340.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.489

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Ja
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

Restaurant in Centrum Haarlem

Restaurant van 75 m² met terras in Haarlem
2 dec. 2022
HAP Horecamakelaardij
€ 65.000
€ 23.640

ID 1583 Restaurant De Pepermolen

Restaurant van 116 m² met terras in Leidschendam
5 jan. 2023
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 120.000
€ 3.333

SUCCESVOL RESTAURANT TE KOOP AAN ZEE BOULEVARD NOORDWIJK AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Restaurant van 250 m² met terras in Noordwijk
24 feb. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 145.000
€ 3.915
Bekijk alle horeca te koop in Den Haag