Horecazaak

SUCCESVOL RESTAURANT IN LEISURE CENTRUM SCHIEDAM AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij biedt te koop aan goedlopend Aziatische fast casual restaurant in leisure centrum in Schiedam. Het restaurant ligt in een vrijetijdscentrum, met in hetzelfde complex diverse andere concepten, waaronder verschillende horecagelegenheden, een casino en een Pathé bioscoop. Het restaurant is ruim opgezet en heeft een oppervlakte van zo'n 500 m2. Buiten het eetgedeelte met veel verschillende zithoeken en lange bar is er een halfopen grote keuken, zijn er diverse bergingen en gescheiden toiletruimten. Er zijn ook nog externe bergingen in het souterrain. Voor de deur ligt een ruim zonnig terras van zo'n 184 m2. Het pand heeft een industrieel uiterlijk met grote ramen en hoge plafonds. De bouw van het complex werd voltooid in 2017; huidige exploitanten zijn eerste eigenaren en hebben het interieur zelf volledig opgebouwd inclusief de aanleg van alle installaties.

Verdere gegevens:

Aantal zitplaatsen: op het moment is er ruimte voor zo'n 175 gasten binnen en 140 op het terras. Dit aantal kan nog verder worden vergroot.

Concept: fast casual dining restaurant met Aziatische keuken. Er is een ruime keuze aan fingerfood gerechten, poke bowls, noedelsoep en wokgerechten. Ook is de zaak populair vanwege de cocktailbar. Naast ter plaatse eten, kunnen de gerechten ook thuisbezorgd worden of afgehaald. Reviews op de socials zijn lovend. Bezoekers zijn afkomstig uit de directe omgeving, maar ook uit de plaatsen rondom Schiedam en verder.

Parkeren: direct onder het complex bevindt zich een grote parkeergarage. Parkeren hier is het eerste uur gratis.

Verdere ontwikkelingen: in de buurt zijn veel nieuwbouw projecten waaronder woningbouw en er zijn plannen voor een nieuw hotel. In de omgeving bevinden zich ook veel bedrijven en kantoren.

Openingstijden: van dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur, maandag gesloten. Mogelijke openingstijden volgens horecarichtlijnen Schiedam: maandag t/m donderdag en zondag van 07:00 tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag van 07:00 tot 02:00 uur.

Huidige eigenaren willen zich richten op activiteiten buiten de horeca.

Omzetindicatie

Huidige omzet ligt boven de € 1.500.000 per jaar.

Personeel

In overleg.

Woning

Eventueel is een woonappartement beschikbaar, op het moment is dit verhuurd aan een personeelslid.

Bereikbaarheid

Uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto. Treinstation op geringe afstand.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Schiedam

Schiedam is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland, horend bij de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen. Schiedam zelf heeft 80.000 inwoners, maar wordt ook bezocht door inwoners uit de omringende gemeenten. Schiedam heeft een historische binnenstad die bekend staat als het Distillers District, een naam ontleend aan de eeuwenlange geschiedenis als het internationale hart van de jeneverindustrie. Ook de diverse grote molens die de stad sieren, hebben met dit verleden te maken. Schiedam ligt aan de Schie en de Nieuwe Maas en kan ook per boot bezocht worden; een prachtige route langs imposante pakhuizen en distilleerderijen. Schiedam heeft levendige winkelstraten en diverse winkelcentra buiten het centrum.

Vraagprijs

Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder). Het betreft hier geen casco pand en overname derhalve zonder overnamesom is niet mogelijk.

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, prachtige zaak met uitstekende omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
23 aug. 2023
Lokatie
Schiedam
Type
Restaurant
  • - met Terras
  • - met Woning

Oppervlakte

Totaal
500 m²
Zitplaatsen
175

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
184m²
Zitplaatsen terras
140

Prijs

Overnameprijs:
€ 385.000
Huurprijs vastgoed:
€ 7.700

Verplichtingen

Brouwerij
onbekend
Personeel
onbekend
Automaten
onbekend
Muziek
onbekend
Leasecontracten
onbekend
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

Restaurant + terras Argentijns 170 m2 A-1 locatie hartje centrum van Den Haag

Restaurant van 170 m² met terras in Den Haag
6 mrt. 2023
Randstad Horeca Makelaardij
€ 169.500
€ 3.353

ID 4222 Restaurant in het centrum van Den Haag

Restaurant van 225 m² met terras in Den Haag
24 aug. 2023
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 5.167
Bekijk alle horeca te koop in Schiedam