Horecazaak

Multifunctioneel horecabedrijf in het centrum van Zeist met 230m² verkoopruimte en een ruime bedrijfswoning

Omschrijving

In de bekendste straat van Zeist is dit gezellige bedrijf gevestigd. Dit bedrijf is bijzonder door haar mooie indeling. Met maar liefst twee bedrijven/ zalen onder één dak biedt dit bedrijf vele mogelijkheden!

De locatie bestaat uit een restaurant met terras, een multifunctionele zaal met daarbij een een ruime boven-/bedrijfswoning. De onroerende zaak wordt casco gehuurd. Het pand ligt aan de Slotlaan 249 te midden van het centrum van Zeist. Het horecabedrijfspand is goed onderhouden.

Indeling: via de entree op het terras komt u in het sfeervolle restaurant. Via een speelse verlaging zijn aan de voorzijde zitplaatsen gecreëerd waar men zicht heeft op de winkelstraat. De ruimte biedt momenteel plaats voor 40 couverts. In restaurant treft u verder verschillende banken en stoelen tafels en een houten bar met rijk uitgeruste achterwand aan. Vanuit het restaurant is er toegang tot de keuken met daarbij een achterliggende bijkeuken/afhaal.

Aan de achterzijde bevindt zich de multifunctionele zaal met een tweede bar. De zaal is zeer geschikt voor feesten, partijen, bruiloften en bijeenkomsten tot ± 100 man. De zaal is voorzien van een beamer, geluidsinstallatie en aparte opslagruimte. De ruimte heeft een aparte entree die bereikbaar is vanaf de Jagerlaan. De ruimten zijn ruim ingericht en geven een verzorgde en nette indruk. Via de hal aan de achterzijde van het restaurant bereikt u de dames- en herentoiletten.

Aan de voorzijde bevindt zich een gezellig terras van circa 30 zitplaatsen. Ook aan de zijkant is er een klein terras van 10 zitplaatsen.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een ruime bovenwoning van maar liefst 105 m² bestaande uit een open keuken, woonkamer, dakterras, badkamer, twee separate toiletten en vier (slaap)kamers. De bedrijfswoning heeft een eigen entree aan de voorzijde van het pand direct naast de entree van het restaurant.

Kijk voor meer foto's en informatie op www.horecapachter.nl

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
31 jul. 2023
Lokatie
Zeist
Type
Lunchroom
  • - met Terras
  • - met Woning

Oppervlakte

Totaal
onbekend

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
€ 2.833

Verplichtingen

Brouwerij
Ja
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
onbekend
Leasecontracten
onbekend

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. R Wester

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant terras met woning te koop incl onroerend goed

Restaurant van 345 m² met terras en woning in Schaijk
31 mei 2023
Horecaadviesbureau.nl

Indisch Eethuis ter overname

Eetcafé van 120 m² met terras in Arnhem
8 dec. 2022
Horecaadviesbureau.nl
€ 1.300

ID 4213 Kwalitaria in Capelle aan den IJssel

Cafetaria/snackbar van 75 m² met terras in Capelle aan den IJssel
15 jun. 2023
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 135.000
€ 3.150
Bekijk alle horeca te koop in Zeist