Horecazaak

TER OVERNAME AANGEBODEN MOOIE IJSSALON IN NOORDWIJK BINNEN - TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Omschrijving

In het winkelcentrum Hof van Noordwijck in Noordwijk Binnen, biedt TiHM Horecamakelaardij ter overname aan deze mooie ijssalon. Tot het assortiment behoren naast heerlijk Italiaans schepijs ook verschillende soorten milkshakes en ijskoffies.

Huidige eigenaar heeft naast de ijssalon een groot evenementenbureau. Ondanks het enthousiasme waarmee eigenaar deze zaak heeft overgenomen, is In de praktijk gebleken dat de overige bedrijfsactiviteiten lastig te combineren zijn met de exploitatie van een ijssalon. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe ondernemer die deze instapklare zaak wil voortzetten.

De ijssalon ligt in het gezellige winkelcentrum Hof van Noordwijck met dagelijks vele bezoekers. Onder het winkelcentrum bevindt zich een parkeergarage, maar er kan ook op straat geparkeerd worden. In het winkelcentrum is een ruim aanbod van verswinkels, maar ook leuke mode- en lifestylewinkels.

De huidige openingstijden van de ijssalon zijn dagelijks van 11.00 - 18.00 uur, maar ruimere openingstijden zijn geen probleem. Vooral in de avond ligt nog veel potentie.

Indeling: entree zaak, gezellige winkelruimte met zitgelegenheid, ruime toonbank en grote ijsvitrine. Achterwand met koelwerkbank en kastruimte. Achterin de winkel is nog een klein privé gedeelte met keukentje, berging en een toilet. Voor de deur ligt een leuk gevelterrasje.

Noordwijk is één van de mooiste kustplaatsen langs de Noordzee met een lang zandstrand, een sfeervolle boulevard en prachtige duinen en bossen. Ook ligt het in het beroemde bloembollengebied. Veel toeristen weten dan ook de weg naar Noordwijk te vinden. Noordwijk Binnen heeft een gezellig winkelcentrum, waar het Hof van Noordwijck deel van uitmaakt.

Omzetindicatie

Over de telefoon wordt geen vertrouwelijke informatie gegeven, zoals financiële gegevens. Deze gegevens zijn wel aanwezig en kunnen in een persoonlijk gesprek besproken worden. Bij serieuze interesse zullen de financiële gegevens ter beschikking gesteld worden.

Personeel

Geen verplichtingen.

Woning

Er is geen woning aanwezig.

Parkeren

Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren in de directe nabijheid. Zo kan er in de parkeergarage geparkeerd worden direct onder het winkelcentrum, maar ook op straat parkeren in de directe nabijheid is mogelijk.

Bereikbaarheid

Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
27 jul. 2023
Lokatie
Noordwijk
Type
IJssalon
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
63 m²
Zitplaatsen
10

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
8

Prijs

Overnameprijs:
€ 49.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.736

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
onbekend
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

m.burgers@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

IJssalon - Lunchroom 50 zitplaatsen + 2 zonnige terrassen hoekpand winkelcentrum Oosterheem te Zoetermeer

IJssalon met terras in Zoetermeer
7 jan. 2024
Randstad Horeca Makelaardij
€ 119.500
€ 2.482

Trendy Aziatisch restaurant met groot terras in Stadshart Zoetermeer

Restaurant van 195 m² met terras in Zoetermeer
10 jan. 2024
TiHM Horecamakelaardij
€ 49.500
€ 4.120

Buona Sera Uitgeest

van 200 m² met terras in Uitgeest
23 jan. 2024
Alberssales Horecamakelaars

ID 4138 Strandpaviljoen bij de Noordboulevard

Strandpaviljoen van 680 m² met terras in Den Haag
4 jan. 2024
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 850.000
€ 28.614
Bekijk alle horeca te koop in Noordwijk