Horecazaak

Casco horecaruimte op de Kop van Zuid te Rotterdam - Tihm Horecamakelaardij

Omschrijving

Ruime casco horecaruimte te huur in het entrepotgebouw op de kop van Zuid in Rotterdam. De horecaruimte is gevestigd in de hoofdingang van het bedrijfsverzamelgebouw Stadstuin Rotterdam. Naast een reguliere horecazaak heeft de ondernemer de mogelijkheid extra omzet te genereren door de lunches, catering en borrels voor de kantoren en de zaalverhuur te verzorgen. Deze casco horecaruimte wordt te huur aangeboden door Horecamakelaar Tihm in Rotterdam.

Naast de huur zal er ook een servicekosten in rekening gebracht worden van ca € 1700,- per maand (dit is inclusief warmte/water/licht).

De horecaruimte is gelegen aan de ZuidWest kant van het entrepotgebouw in de zeer ruimtelijke hal. De ruimte is in totaal ca 21meter diep en ca 14meter breed. Rechtsachter in de hoek is nog een ruimte van ca 8,5 bij ca 7 meter die geschikt zou kunnen zijn om een keuken te plaatsen. De ruimte is echter naar wens vrij in te delen, enkel de paden voor de nooduitgangen dienen vrij gehouden te worden.

Voor deze locatie kan een exploitatievergunning categorie 1 aangevraagd worden aangevuld met een drank- en horecavergunning. Voor de zaak kan tevens een terras geëxploiteerd worden, de afmeting van het terras is in goed overleg met de gemeente Rotterdam te bepalen.

We zoeken een horecaondernemer met de nodige horeca ervaring, een passend dagconcept (waar ook alcoholische dranken geschonken wordt), een ondernemer die mogelijkheden ziet en grijpt. Naast het dagconcept is de ondernemer uiteraard vrij ook een avondconcept te voeren.

Totaal aantal vierkante meter ± 285 m² (exclusief nooduitgang paden, inclusief gedeelde toiletten), waarvan;

Vrij in te delen ruimte ± 257 m²

Gedeelde toiletten ± 28 m²

Indien gewenst kan er ook een ruimte in de kelder bij gehuurd worden van ± 240 m² tegen een huurprijs van ca €1.650,- en aanvullende servicekosten van ca € 750,- beide ex BTW en per maand. Deze ruimte zou zeer geschikt kunnen zijn voor een aanvullend doe horeca concept, denk aan jeu de boules, mini lasergame, indoor midgetgolf, escape room, karaoke, etc.

Goed om te weten:

- Er is geen vetput in het pand aanwezig;

- Er is geen gasaansluiting in het pand aanwezig;

- De verwarming en een luchtbehandelingssysteem voor het restaurant is reeds aanwezig (niet te verwarren met de afzuiginstallatie voor de keuken);

- Er is een gedeelde toiletblok waar gasten en personeel van gebruik kunnen maken;

- Het is een casco pand, de ondernemer dient de volledige inrichting en de overige benodigde installaties zelf te realiseren;

- Alle koffie/thee, lunch en borrel arrangementen voor de zaalverhuur zullen altijd eerst aangeboden worden bij de huurder van de centrale horecaruimte.

Ben jij de ondernemer die wij zoeken voor deze locatie, wil je meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
7 jul. 2023
Lokatie
Rotterdam
Type
Lunchroom
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
285 m²

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
€ 7.500

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. T Ouwerkerk
t.ouwerkerk@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

ID 2165 Restaurant aan de Bierkade

Lunchroom met terras in Den Haag
18 mei 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 125.000
€ 1.960

ID 2176 Horeca locatie in de Boekhorststraat nabij de Grote Markt

Lunchroom van 120 m² met terras in Den Haag
28 jun. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 175.000

ID 2179 Pompoen

Lunchroom van 70 m² met terras in Den Haag
14 jul. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 35.000
€ 1.875

Mooie brasserie op camping in Heusden Noord-Brabant

Lunchroom met terras in Heusden
26 jul. 2022
Horecapachter
€ 69.000
€ 2.500

GOEDLOPEND BEKEND RESTAURANT TE KOOP BINNENSTAD DELFT AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Lunchroom van 92 m² met terras in Delft
14 feb. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 69.000
€ 2.266
Bekijk alle horeca te koop in Rotterdam