Horecazaak

Restaurant te pacht naast golfbaan

Omschrijving

Voor een restaurant aan de rand van Golfbaan Weleveld zoeken wij een pachter.

Aan de rand van Zenderen ligt de niet alledaagse golfbaan Weleveld Golf. Op een prachtige locatie tussen Borne en Albergen, niet ver van Almelo, Hengelo en Oldenzaal.

De baan ligt op een deel van een eeuwenoud landgoed en is begin 2015 geopend. Weleveld Golf is een uitdagende 9-holes golfbaan met de NGF-A status. Een baan met licht glooiende fairways, geonduleerde greens, robuust ogende bunkers met een grillig karakter, schraal grasland en daar waar mogelijk heide. Een kudde schapen houdt de rough onder controle. Ervaar de mooie natuur en vooral de rust……

Wij zoeken een pachter met liefde voor de golfsport. Iemand die de leden het thuisgevoel kan geven in hun clubhuis. En die zich daarnaast ook actief gaat inzetten om andere gasten te verwelkomen in zijn/haar bedrijf.

Het restaurant is gelegen aan de doorgaande weg en bezit een zelfstandige horecavergunning en horecabestemming. De horeca is daarmee dus voor iedereen toegankelijk. Overdag dient echter wel de aandacht te liggen bij de golfer op het complex.

Het bedrijf is compleet ingericht. U hoeft niks, maar dan ook niks zelf mee te nemen! Behalve een gezonde dosis enthousiasme en inzet!

De horeca bevindt zich op een mooie, hoger gelegen, zichtlocatie met een grote parkeerplaats aan de voorzijde. De locatie heeft een gezamenlijke ingang met de Golf-shop en de kleedkamers van de 500+ leden. Aan de rechterzijde de doorgang naar het bijzonder ingerichte horecagedeelte met diverse doorgangen naar het terras. Er is een mooi geoutilleerde open keuken. In de kelder is er voldoende opslag en een koel- en vriescel.

Mooie uitgifte bar en maar liefst 100 zitplaatsen. Er is een prachtig ruim en groot terras aanwezig met uitzicht over het terrein. Hier kunnen maar liefst 150 gasten zitten.

Het is uitdrukkelijk niet toegestaan zelf contact op te nemen met Weleveld Golf! Kijk voor meer foto's en informatie op www.horecapachter.nl

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
23 mei 2023
Lokatie
Zenderen
Type
Restaurant
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
onbekend

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
Op aanvraag
Huurprijs vastgoed:
Op aanvraag

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Ja
Automaten
Nee
Muziek
onbekend
Leasecontracten
onbekend

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. R Wester

Vergelijkbare horecazaken

Horeca te koop in het centrum van Zutphen op een absolute A1-locatie

Café met terras in Zutphen
19 apr. 2023
€ 50.000
€ 6.000

Nijverdal | Casco Horecalocatie

met terras in Nijverdal
18 jun. 2023
€ 2.500

Super mooie zaak Wijhe

Cafetaria/snackbar van 180 m² met terras in Wijhe
23 jul. 2023
Hospitality Makelaar
€ 169.500
Bekijk alle horeca te koop in Zenderen