Horecazaak

TER OVERNAME AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ PRACHTIGE IJSSALON MET TERRAS IN DE BINNENSTAD VAN DELFT BIJ DE BEESTENMARKT

Omschrijving

Direct om de hoek van de Beestenmarkt ligt deze mooie ijssalon. TiHM Horecamakelaardij zoekt een nieuwe ondernemer om deze zaak voor te zetten. In 2018 is de ijssalon onder begeleiding van een architect vakkundig verbouwd van een casco winkelpand naar een ijssalon.

Indeling: ijssalon, voorzien van twee grote ijsvitrines, verschillende zithoekjes, bezoekerstoilet. Achter de schermen: keuken, spoelruimte, berging, personeelstoilet en nog meer berging op de vliering. Alleen hoogwaardige apparatuur is gebruikt om de zaak in de richten. De zaak is gevestigd in een hoekpand met veel ramen en aan beide zijden een terras. Zitplaatsen: binnen circa 26, buiten op het terras 40. De zaak ligt in een drukke winkelstraat. Naast ambachtelijk bereid schepijs, worden ook andere zoete lekkernijen verkocht evenals koffie specialiteiten.

Openingstijden: van 12.00 tot 22.00 uur, dagelijks, in de periode half maart tot eind september.

Klantenkring: voornamelijk vaste klanten, maar ook veel toeristen. De Beestenmarkt is een van de trekpleisters van Delft.

Franchiseformule: het is mogelijk de huidige zaak voort te zetten zonder verdere verplichtingen. Een franchiseconstructie is echter ook mogelijk.

Reden verkoop: dubbele zaken. Ook wil eigenaar zich meer gaan richten op de ijsbereiding.

Omzetindicatie: financiële gegevens zijn aanwezig, deze worden echter niet verstrekt over de telefoon. Bij serieuze interesse kunnen deze gegevens gedeeld worden.

Verplichtingen: er zijn geen personele of andere verplichtingen.

Woning: er is geen woning aanwezig.

Bereikbaarheid/parkeren: Delft is prima bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Parkeren is daarbij mogelijk in de diverse parkeergarages rondom het centrum van Delft.

Aanvaarding: in overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Delft is een sfeervolle, historische stad in Zuid-Holland met vele pittoreske straatjes, gezellige pleinen en mooie winkels. De stad telt bijna 105.000 inwoners en staat bekend om zijn Delfts blauwe aardewerk en als geboortestad van de beroemde schilder Johannes Vermeer van het Meisje met de Parel. Ook staat Delft wel bekend als de Prinsenstad door de grote verbondenheid met Willem van Oranje en het koninklijk huis. Verder is Delft een studentenstad door de aanwezigheid van de befaamde Technische Universiteit met vele studenten uit het binnen- en buitenland. Elk jaar trekt Delft vele zowel nationale als internationale bezoekers.

De Beestenmarkt, op een steenworp afstand van de ijssalon, is een groot en levendig plein en bekende uitgaansplek en evenementenlocatie. Rondom het plein bevinden zich veel horecazaken en er heerst een gezellige, intieme sfeer.

Vraagprijs

Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder). Het betreft hier geen casco pand, dus een overnamesom is verschuldigd.

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

TiHM Horecamakelaardij

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
16 feb. 2023
Lokatie
Delft
Type
IJssalon
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
onbekend

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
onbekend

Prijs

Overnameprijs:
€ 125.000
Huurprijs vastgoed:
€ 1.794

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

0653647900
m.burgers@tihm.nl

Vergelijkbare horecazaken

TER OVERNAME AANGEBODEN MOOIE IJSSALON IN NOORDWIJK BINNEN - TIHM HORECAMAKELAARDIJ

IJssalon van 63 m² met terras in Noordwijk
27 jul. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 49.000
€ 1.736

Restaurant "Fruits de Mer" in Voorburg

Restaurant van 160 m² met terras in Voorburg
Modern restaurant met eigentijds interieur in het centrum van Voorburg.
23 mei 2020
Horecaadviesbureau.nl
€ 195.000
€ 3.000

ID 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum

Afhaal- en bezorgrestaurant van 75 m² met terras in Den Haag
10 feb. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 2.000

ID 2165 Restaurant aan de Bierkade

Lunchroom met terras in Den Haag
18 mei 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 125.000
€ 1.960

ID 1558 Cafetaria/Snackbar in Leidschendam

Cafetaria/snackbar van 124 m² met terras in Leidschendam
2 jun. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 129.000
€ 1.900
Bekijk alle horeca te koop in Delft