Horecazaak

Restaurant & Kegelcentrum De Oirschotse Kegel Oirschot (Met ruim terras)

Omschrijving

In de ‘Poort van de Kempen’, zoals Oirschot ook wel bekend staat, staat dit prachtig, landelijk gelegen restaurant. Gesitueerd aan de rand van Camping de Bocht en al tientallen jaren een begrip in de Brabantse Kempen.

Het restaurant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes en beschikt over een groot en gezellig terras. Al jaren een begrip geldt zeker ook voor de kegelbaan, welke direct aan het restaurant is gelegen. Zeker in de koudere maanden zorgt dit voor veel extra inkomsten, naast de mensen die komen dineren of een feest geven in het restaurant.

Oirschot is een pittoresk dorp onder de rook van Eindhoven, zeer gunstig gelegen tussen Eindhoven, Tilburg en Den Bosch en is zeer toeristisch. Met circa 20.000 inwoners in de gemeente zelf en de vele campings en vakantieparken in de directe omgeving is er klandizie genoeg.

Het restaurant zelf is ‘landelijk’ ingericht, waar de houten elementen van de ‘oude langgevel boerderij’ fraai in terug komen. Met ruimte voor zeker 100 zitplaatsen binnen is het restaurant zeer ruim opgezet en biedt dit vele mogelijkheden voor verschillende bedrijfsformules.

Er is een hele ruime keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur om de exploitatie te kunnen draaien. Met een gescheiden afwashoek, koel- en vriescel en veel afzetmogelijkheid is het goed mogelijk om je naast het koken voor de gasten te richten op catering.

In de berging is een tweede ‘koelruimte’ gevestigd met nog een koelcel voor het bier, voorzien van zogenoemde pythonleidingen en een extra cel voor de ‘grote’ voorraad.

Het betreft dus een multifunctioneel restaurant met zeer ruim terras, waar vele kansen en mogelijkheden geboden worden. Er wordt geen overnamesom gevraagd voor de overname van de grote inventaris. Deze wordt in de huurprijs meegenomen. De weergegeven huurprijs op de website/advertentie is inclusief de inventaris, exclusief BTW.

Voor de kleine inventaris, denk hierbij aan servies, potten & pannen, muziekinstallatie en dergelijke, wordt een kleine overnamesom voor gevraagd. Tijdens een bezichtiging heeft u inzage in de verdeling van de inventaris, zodat u precies weet welke inventaris in de huurprijs valt en welke inventaris aangekocht wordt.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat, welke beschikt over de nodige ervaring en welke een goede bedrijfsvisie/ bedrijfsplan kan presenteren.

Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig geworden? Neem direct contact met ons op en plan geheel vrijblijvend een bezichtiging om de kansen voor u te komen bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
15 feb. 2023
Lokatie
Oirschot
Type
Restaurant
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
450 m²
Keuken
50 m²
Verkoopruimte
250 m²
Magazijn
50 m²
Zitplaatsen
150

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
125m²
Zitplaatsen terras
100

Prijs

Overnameprijs:
€ 9.950
Huurprijs vastgoed:
€ 3.200

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

ABéMA Horeca Makelaardij

Rijnstraat 12
5626AN Eindhoven
0655113560
ABéMA Horeca Makelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

Dhr. Rogier Restiau
0655113560

Vergelijkbare horecazaken

Restaurant Die Heere Sewentien Rosmalen

Restaurant van 425 m² met terras en woning in Rosmalen
18 mei 2022
ABéMA Horeca Makelaardij
€ 270.000
€ 5.800

Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter overname

Restaurant van 190 m² met terras in Weert
16 mrt. 2023
Horecaadviesbureau.nl
€ 175.000
€ 2.500

Horeca-exploitatie op de Markt in Veghel ter overname

Eetcafé van 260 m² met terras in Veghel
23 sep. 2021
Horecaadviesbureau.nl

Cafetaria Friet en Zoon Valkenswaard

Cafetaria/snackbar van 125 m² met terras in Valkenswaard
9 nov. 2021
ABéMA Horeca Makelaardij
€ 95.000
€ 1.450

Exploitatie Restaurant - Hotel met terras in hartje Betuwe

Hotel van 100 m² met terras in Buren
3 jun. 2022
Horecaadviesbureau.nl
€ 300.000
€ 6.666
Bekijk alle horeca te koop in Oirschot