Horecazaak

GOEDLOPEND BEKEND RESTAURANT TE KOOP BINNENSTAD DELFT AANGEBODEN DOOR TIHM HORECAMAKELAARDIJ

Omschrijving

In de historische binnenstad van Delft biedt TiHM Horecamakelaardij te koop aan dit bekende goedlopende restaurant. Restaurant Matties wordt sinds meer dan tien jaar succesvol gerund door huidige ondernemers. Het restaurant staat bekend om de goede keuken en de gastvrije gezelligheid.

Op de kaart huisgemaakte gerechten met een aantal klassiekers. Dat veel gasten de keuken en de sfeer weten te waarderen, blijkt uit de vele enthousiaste reacties op internet. Het restaurant is sfeervol ingericht en er heerst een gezellige drukte. De zaak is open voor diner, maar op afspraak is ook lunch mogelijk. Een heel erg geschikte zaak voor een ondernemersstel! Door de lage personeelskosten is een goede boterham te verdienen!

Het eetgedeelte binnen biedt plaats aan bijna 40 gasten. De zaak heeft een sfeervol, intiem interieur met een open bar die doorloopt in de ruime keuken. De keuken is voorzien van alle apparatuur, alles in eigendom. Achter de keuken een patio met plaats voor berging. Voldoende bergruimte. Dubbele toiletten. Alles is keurig verzorgd en goed onderhouden. Voor de deur een gevelterras en een prachtig terras langs de gracht. Buiten is plaats voor ca. 20 gasten.

Het restaurant is gelegen aan de Oude Delft met voor de deur de oudste en mooiste gracht van Delft. De Oude Delft bevindt zich direct om de hoek van de Grote Markt, het hart van de historische binnenstad van Delft. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen parkeergarage en op loopafstand bevindt zich tevens het centraal station van Delft.

Huidige openingstijden keuken: dinsdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur, maandag gesloten. Het restaurant heeft uitstekende mogelijkheden voor zowel dag- als avondexploitatie.

Na jarenlang een succesvolle zaak gerund te hebben op deze locatie, zijn deze ondernemers nu toe aan een nieuwe uitdaging op een nieuwe locatie. Om een spoedige overname mogelijk te maken, zijn zij bereid - bij de juiste klik - de nieuwe ondernemers een stukje op weg te helpen door middel van een gedeeltelijke financiering

Omzetindicatie

Over de telefoon wordt geen vertrouwelijke informatie gegeven, zoals financiële gegevens. Deze gegevens zijn wel aanwezig en kunnen in een persoonlijk gesprek besproken worden. Bij serieuze interesse zullen de financiële gegevens ter beschikking gesteld worden.

Personeel

Er zijn geen personeelsverplichtingen.

Woning

Er is geen woning aanwezig.

Aanvaarding

In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Delft

Delft is een toeristische trekpleister met zijn schilderachtige centrum, de grachten, kerken en monumentale herenhuizen. Ook is het wereldwijd bekend als de geboortestad van Johannes Vermeer. Jaarlijks trekt Delft vele bezoekers, zowel uit Nederland als van ver daarbuiten. Deze studentenstad biedt een gezellig uitgaansleven met veel kroegen, eetcafés en andere horeca.

Bezichtigingen

Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak met uitstekende omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Geplaatst op
14 feb. 2023
Lokatie
Delft
Type
Lunchroom
  • - met Terras

Oppervlakte

Totaal
92 m²
Zitplaatsen
40

Terras

Terras:
Ja
Oppervlakte terras
onbekend
Zitplaatsen terras
20

Prijs

Overnameprijs:
€ 69.000
Huurprijs vastgoed:
€ 2.266

Verplichtingen

Brouwerij
Nee
Personeel
Nee
Automaten
Nee
Muziek
Nee
Leasecontracten
Nee
Te koop aangeboden door

TiHM Horecamakelaardij

Kortekade 33a
3062GM Rotterdam
0105221426
TiHM Horecamakelaardij

Contactpersoon voor deze advertentie

0653647900
m.burgers@tihm.nl.

Vergelijkbare horecazaken

ID 2165 Restaurant aan de Bierkade

Lunchroom met terras in Den Haag
18 mei 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 125.000
€ 1.960

ID 2176 Horeca locatie in de Boekhorststraat nabij de Grote Markt

Lunchroom van 120 m² met terras in Den Haag
28 jun. 2022
VDS Horecamakelaars B.V.
€ 175.000

Koffiebar-Lunchroom te koop Centrum Rotterdam - Tihm horecamakelaardij

Lunchroom van 81 m² met terras in Rotterdam
14 mrt. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 150.000
€ 5.650

Horecaruimte Witte de Withstraat Rotterdam - Tihm Horecamakelaardij

Lunchroom van 394 m² met terras in Rotterdam
14 mrt. 2023
TiHM Horecamakelaardij

Lunchroom in Randgemeente Rotterdam - Tihm Horecamakelaardij

Lunchroom van 94 m² met terras in Krimpen aan den IJssel
16 mrt. 2023
TiHM Horecamakelaardij
€ 4.200
Bekijk alle horeca te koop in Delft