In Zuidwijk, vlakbij Ahoy, is gevestigd een van de oudste en bekendste Italiaanse restaurants van Rotterdam. Dit zeer succesvolle familierestaurant bestaat als ruim 35 jaar. Nu is het echter tijd om het stokje over te dragen en daarom is TiHM Horecamakelaardij op zoek naar een nieuwe enthousiaste ondernemer.
Achter de bescheiden gevel bevindt zich een zeer succesvol bedrijf waar eigenaren een hoge omzet en dito winst draaien.
Indeling: waar het restaurant ooit begonnen is met een afhaalbalie en twee tafeltjes, bedraagt het huidige oppervlak van de zaak bijna 300 m2. Dit is onderverdeeld in een entreehal, een groot eetgedeelte met verschillende gezellige zithoekjes, een ruime bar achterin de zaak met daarachter weer de keuken, spoelkeuken, diverse bergingen en koelruimten. Ook is er nog een externe berging. Binnen is plaats voor zo'n 120 gasten, het terras dat pas een paar jaar in gebruik is, biedt plaats aan nog eens 40/45 personen.
De échte Italiaanse keuken wordt hier nog in ere gehouden met authentieke Italiaanse gerechten, dagelijks vers bereid. Naast een grote vaste klantenkring, trekt het restaurant ook gasten van veel verder weg en soms zelfs een beroemdheid. Ook bezoekers van Ahoy weten de weg te vinden en bij grote evenementen is het hier - soms meerdere keren op één avond - volle bak! Naast de gasten die in het restaurant komen eten, draait de zaak ook een hoge omzet met afhaalgerechten.
De huidige openingstijden zijn van woensdag t/m zondag van 16.30 tot 22.00 uur (maandag en dinsdag gesloten), maar volgens de vergunning zijn de mogelijke openingstijden dagelijks van 07.00 tot 02.00 uur.
Huidige eigenaar heeft besloten zijn zaak te verkopen om zich te richten op andere activiteiten in het buitenland.
Bereikbaarheid: tram en bus stoppen voor de deur, metrostation Slinge bevindt zich in de directe nabijheid.
Parkeren: op straat voor de deur, gratis.
Omzetindicatie: over de telefoon wordt geen vertrouwelijke informatie gegeven, zoals financiële gegevens. Deze gegevens zijn wel aanwezig en zullen bij serieuze interesse uiteraard gedeeld worden.
Personeel: in overleg
Woning: er is geen woning aanwezig.
Aanvaarding: in overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Vraagprijs: de vraagprijs is op aanvraag (hogere vraagprijs). Bij overname van een horecabedrijf is de vraagprijs opgebouwd uit overname van de inventaris, goodwill, handelsnaam, huurrechten en het huurdersbelang (alle vaste onderdelen zoals wand-, vloer- en plafondafwerking, alsmede de technische installaties die in het pand achterblijven maar geen eigendom zijn van verhuurder). Alleen een casco pand is over te nemen zonder overnamesom, waarvan hier dus geen sprake is.
Bezichtigingen
Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak met uitstekende omzet en winst, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, Miranda Burgers, 06 53 647 900 of via m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Zie ook onze website www.tihm.nl voor verdere informatie en foto's.
Van het object is geen NEN meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.
Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
TiHM Horecamakelaardij